Black Friday 2022 Bonusvegan kortingscodes

Black/Green Friday kortingscodes! Scoor een duurzaam en vegan kerstcadeau met korting.

Black Friday staat vooral in teken van kopen, kopen, kopen. En dat is precies wat we minder moeten doen. Vandaar de tegenhanger: Green Friday. Mocht je dan toch iets willen kopen, doe het dan duurzaam en vegan.

Black/Green Friday kortingscodes

No1ssue Black Friday 2022 Bonusvegan kortingscode

No.1ssue duurzame sweaters & shirts

20% korting op alle hoodies en sweaters.

Vrijdag 25 november t/m vrijdag 2 december

No.1ssue is een duurzame, 100% vegan webshop, alle artikelen die je op onze website vindt, zullen altijd vegan en zo duurzaam mogelijk zijn. Onze kleding, accessoires en andere toekomstige artikelen zullen derhalve nooit producten van dierlijke afkomst bevatten en/of op dieren getest zijn, cruelty free ten alle tijden!

ZO schoon kortingscode Black Friday Bonusvegan

ZO schoon schoonmaakmiddel

Korting + gratis duurzame drinkwaterfles bij je bestelling

 • ZO startpakket naar keuze van € 20 voor € 15
  + gratis drinkfles
 • ZO handdoek en afwasdoek, set van 4 van € 36 voor € 20
  + gratis drinkfles
 • ZO 4-1 pakket van € 92 voor € 46
  + gratis drinkfles
 • ZO pakket compleet van € 132 voor € 72  
  + gratis drinkfles

Van vrijdag 18 tot en met maandag 28 november krijg je bij iedere bestelling 2 drinkwaterflessen van Join the Pipe t.w.v. € 7,95 cadeau: 1 voor jezelf en 1 voor een kind in een ontwikkelingsland.

Bij ZO ontwikkelen we producten die lang meegaan. We zorgen voor hergebruik en voor minimaal transport. En we gebruiken alleen middelen die makkelijk biologisch afbreken. Ons uitgangspunt is natuurlijk dat je met al onze producten makkelijk en prettig werkt.

Vegan Food Tour Utrecht Sate Roots Rock Kitchen Vegan Food Tour

Vegan Food Tour Utrecht

10% korting op de Vegan Food Tour Utrecht

Code: BONUSFOODTOUR

 t/m vrijdag 31 december

De Vegan Food Tour Utrecht is de ultieme combinatie tussen lekker plantaardig eten, inspirerende verhalen van vegan ondernemers én het ontdekken van de mooiste stad van het land: Utrecht. Wandel met ons langs de prachtige Oudegracht, door verborgen binnentuinen en onder de historische Domtoren. Geniet tegelijkertijd van bijzondere kunstwerken, persoonlijke anekdotes en verhalen over Utrecht. 

Wat krijg je?
De Vegan Food Tour duurt 3,5 uur en neemt je mee op een wandeling van ongeveer 6,5 kilometer. Je krijgt 7 hapjes en twee drankjes die (uiteraard) allemaal 100% plantaardig zijn. Van een oerhollandse snack tot een klein, beeldschoon gerechtje bij één van de beste restaurants van Utrecht. Tijdens de wandeling wordt je begeleid door een Utrechtse gids en warm ontvangen in een bijzondere variatie van restaurants. Ga jij mee op wereldreis door Utrecht? 

Mayo Sisters culi mayo

4 smaken culimayo van € 24,85 voor € 17,95
+ familie kookboek en gratis verzending

Code: GKB722

Vrijdag 25 november t/m vrijdag 2 decmber

De culimayo’s van The Mayo Sisters zijn 100% plantaardig en suikervrij en gemaakt met pure natuurlijke ingrediënten. Ze zijn glutenvrij en lactosevrij, bevatten geen kleur- en smaakstoffen en worden geproduceerd zonder sulfiet (E224) en zonder EDTA (E385).

MOYU Black Friday kortingscode Bonusvegan

Moyu duurzame notitieblokken

10% korting op alle producten

Code: BONUSVEGAN

 t/m vrijdag 31 december

MOYU is een jong, duurzaam bedrijf uit Amsterdam. Het is onze missie om papierverspilling en ontbossing tegen te gaan door herbruikbare notitieboekjes te maken waarbij je elke bladzijde meer dan 500 keer kan herschrijven. Zo hopen wij een inspiratie te zijn voor mensen om een duurzamer en bewuster leven te leiden.

Peas Maker Black Friday Kortingscode Bonusvegan

Peas Maker vleesvervanger

€ 5,00 korting via onderstaande link

 t/m vrijdag 31 december

Wolf and Storm vegan Suede herfstcollectie

Wolf & Storm duurzame fashion

20% korting met de code: Greenfriday20

25 november  t/m dinsdag 29 november