In het nieuws is er niks anders te lezen. Zoveel angsten, onduidelijkheid, wreedheid en onbegrip. Dit artikel gaat nu niet over wat hier over te zeggen valt, daar wordt niks mee bereikt. In dit artikel staan goede doelen die dieren steunen in Oekraïne.

Wat een nachtmerrie. Niet alleen voor de mensen daar, maar ook voor de dieren. Vind hier een aantal goede doelen en organisaties die dieren steunen in Oekraïne. 

Initiatieven die dieren steunen in Oekraïne

Er zijn natuurlijk veel meer goede doelen en organisaties die dieren steunen in Oekraïne. En denk ook aan doelen als Het Rode Kruis en Stichting Vluchteling

Vet Crew

Twee mensen die een dierenopvang runnen bij Odesa in Oekraïne. Beide dierenarts die zich nu inzetten voor dieren die slachttoffer zijn geworden van de oorlog in Oekraïne. 

Doneer hier
Instagram

 

Shelter Ugolyok

Een shelter in Oekraïne die dieren opvangt en redt van de slacht. Nu de oorlog begonnen is kunnen ze alle hulp gebruiken. 

Instagram

Dierenopvang Sirius

Ondanks dat het onveilig is voor Alexandra om daar te blijven, heeft ze besloten haar dieren niet achter te laten. Maar om de dieren in leven te houden is er geld nodig om eten en medicijnen voor 3000 honden en katten te kunnen kopen. Met een donate van €5,00 kan een dier voor een week van eten worden voorzien. 
Dierenopvang Sirius kan worden geholpen via House of Animals

Doneer hier

 

Shelter Friends Ukrain

Deze opvang zorgt voor nieuwe familie’s voor de opgevangen honden. Deze honden kunnen nu alleen nergens naartoe en de opvang zal alleen maar meer dieren moeten opnemen. 

Doneer hier
Instagram


Diozpl

Regelt vanuit Polen vervoer, eten en drinken, en tijdelijk onderdak voor dieren afkomstig uit Oekraïne. 

Instagram
Website