Hema vegan Kruidcake

Jawel, de Hema brengt een tweede vegan taart in het assortiment. Naast de vegan appeltaart is er nu ook de vegan kruidcake taart. Voor €1,25 per persoon zet je een punt neer. En niets is wat het lijkt, want de basis van deze vegan kruidcake is geen bloem…

Update!

De taart komt weer terug! Door de grote belangstelling was de kuidcake stijf uitverkocht. Nog eventjes wachten. Zodra hij weer online is, zal ik het laten weten via de nieuwsbrief. 

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Groente taart?

De basis van de vegan kruidcake is op basis van courgette! Maar liefst 24% van de taart bestaat uit deze groente. En dat maakt deze vegan taart extra bijzonder. De topping wordt beschreven als: witte topping rijkelijke gedecoreerd met pistache nootjes. Gezond is hij echter niet. Schijn bedriegt, want per 100 gram bevat de kruidcake taart 12 gram vet en 36 gram suiker. Maar hé, taart eet je op speciale gelegenheid en niet iedere dag..

Ingrediënten Hema kruidcake
Ingrediënten Hema kruidcake

Prijs

De taart kost €7,50 en is voor 6 personen. Zo geeft de website aan. De reclamefolder van week 19 2021 geeft aan dat de taart voor 10 personen is. Afhankelijk van het aantal personen kost een punt tussen de  €1,25 en €0,75 per persoon.

Hema vegan taart
Aanbiedingen Hema week 19 en 20 - 2021

Er zijn nog veel meer vegan taarten te koop. Ik maakte er een artikel over. Lees hier.

Weten of de vegan taart in de aanbieding is? Klik HIER voor de vegan aanbiedingen van deze week.

Iedere week de nieuwste producten uit de supermarkt in de mail?
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief. 

Dippen maar! Alle sausjes op een rijtje!

Sausjes geven bijna altijd een extra dimensie aan smaak. of het nu bij de hamburger, bij de friet, bij je groenten of de chips is, overal kan wel een dipsausje bij! Daarom alle vegan sausjes voor je op een rijtje! Barbecuesaus Knoflooksaus Kaassaus Sausmix Andere sausjes Webshops Supspace Sauzen Barbecuesaus Bull’s-eye Original bbq sauce €2,39

Lees meer »