Review Frisia vegan marshmallows die je voor € 1,99 koopt bij de Albert Heijn of Jumbo. Jumbo heeft ook huismerk eigen vegan marshmallows. Die zijn een stukje kleiner en compacter in vergelijking met deze Frisia vegan Marshmallows. Het vegan taste team testte deze gelatinevrije marshmallows. En zoals de omslag al doet vermoeden, je kan ze roosteren! En hoe. Het vergt wel wat skills en geduld, want met alle suiker branden ze snel aan. 😉

Altijd op de hoogte van de vegan aanbiedingen en nieuwste producten?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Review Frisia vegan marshmallows.

Het testpanel

Tessa, 41 jaar en heeft 2 puberdochters van 12 en 17. Geeft bootcamp lessen en sport zelf ook veel. Laat zich omscholen tot basisschool docent.

Belinda, 56 jaar woont samen met dochter, schoonzoon en 6 poezen. Werkzaam als docent op een MBO. Vegetariër sinds begin jaren 90, en veganist sinds 2014.

Jordi, 27 jaar werkt bij de Politie en is veel actief voor het rode kruis. Woont samen met zijn vrouw en zijn beide vegetarisch.

Rowy, 24 jaar werkt in de horeca en in het dierenasiel. Houd van reizen, dagjes weggaan, koken/bakken en winkelen

Mandy, werkt in de kinderopvang en woont samen met haar vriend en geadopteerde straathond.

Chantal, 32 jaar. Woont samen met haar vriend en 3 poezen. Sinds 2 jaar vegan.

Eindresultaat

Eerste indruk
5/5
Smaak
4.5/5
Structuur
4/5
Prijs/kwaliteit verhouding
3.5/5

Ze zijn te gek! En ook geschikt om te roosteren. Smaakt naar vanille, heeft een fluffy bite en is mierzoet. Na 3 marshmallows was ik misselijk.”

Beetje slapjes, ik zou ze steviger willen zien, verschrikkelijk mierzoet.”

“Ik wist niet hoe erg ik spekjes gemist had tot ik dit weer eens proefde! Het enige minpuntje (als je het al een minpunt mag noemen), is dat ze zo ontzettend zacht zijn, dat ze letterlijk in 1 hap weg zijn. Ik heb ze daarom in de koelkast gelegd voor iets meer bite.”

Erg blij dat dit product nu vegan is, de smaak is goed erg zoet haha. structuur is iets minder chewy dan dierlijke marshmallows. dat ze geroosterd kunnen worden is fantastisch dat ga ik zeker nog proberen.”

Wij zijn mega fan! Suuuuper leuk als toetje na een bbq of als snack tijdens het kampvuur met vrienden. De marshmallow smaakt hoe ik mij een marshmallow herinner. Mega zoet, heel zacht van binnen en een krokant korstje!

Eindoordeel
4/5

Enthousiasme voor de Frisia vegan marshmallows. Wel zijn ze volgens het panel dus mierzoet! Lekker om te roosteren boven een kampvuur.

Geschreven door

Iris Moes

Student Technische Geneeskunde met een liefde voor sport. Naast een passie voor medische techniek ook enorm geïnteresseerd in media, video/audio, presenteren, fotograferen en schrijven. Mijn creativiteit kan ik lekker kwijt bij Bonusvegan!