Review Luve stracciatella lughurt. Nieuw! Vegan yoghurt op basis van lupine. Lupine is een peulvrucht en wordt in steeds meer producten verwerkt. Is deze plantaardige lupine yogurt iets? Lees het hier. 

Altijd op de hoogte van de vegan aanbiedingen en nieuwste producten?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Review Luve stracciatella lughurt

Ook verkrijgbaar in de smaken:

Het testpanel

Belinda, 56 jaar woont samen met dochter, schoonzoon en 6 poezen. Werkzaam als docent op een MBO. Vegetariër sinds begin jaren 90, en veganist sinds 2014.

Jordi, 27 jaar werkt bij de Politie en is veel actief voor het rode kruis. Woont samen met zijn vrouw en zijn beide vegetarisch.

Rowy, 25 jaar werkt in de horeca en in het dierenasiel. Houd van reizen, dagjes weggaan, koken/bakken en winkelen

Mandy, woont samen met haar vriend en geadopteerde straathond.

Chantal, 32 jaar. Woont samen met haar vriend, dochter en 3 poezen. Sinds 2020 vegan.

Eindresultaat

Eerste indruk
5/5
Smaak
4.5/5
Structuur
5/5
Prijs/kwaliteit verhouding
4/5

Romige van smaak met goede stukjes chocolade erin. Op basis van Lupine en daardoor net even een andere smaak dan soja yoghurt, maar erg lekker! Voor herhaling vatbaar.”

“Heel erg lekker! veel stukjes chocolade erin en de smaak is top. Ik zou dit product zeker opnieuw kopen.

Mijn verwachting was hoog door reacties van anderen, maar ik vond de smaak wat vreemd. De basis is natuurlijk van Lupine, dat kende ik nog niet wat misschien verklaard dat ik moet wennen. Mijn vriend was wel meteen verkocht.

Heerlijk romig met lekker knapperige stukjes chocola. Gevaarlijk lekker.

Eindoordeel
4.5/5

Een unieke smaak omdat deze vegan yoghurt op basis van lupine is, maar hij is alsnog erg lekker! Het merendeel van het testpanel vind het dan ook een aanrader. 

Geschreven door

Iris Moes

Student Technische Geneeskunde met een liefde voor sport. Naast een passie voor medische techniek ook enorm geïnteresseerd in media, video/audio, presenteren, fotograferen en schrijven. Mijn creativiteit kan ik lekker kwijt bij Bonusvegan!