Ga terug
Vivera zalm teriyakisaus met noodles en broccoli

Vegan zalmfilet teriyakisaus met broccoli en noodles

Snelle en makkelijk plantaardige zalm teriyakisaus met noodles, broccoli, wortel, bosui en rode peper
Bereidingstijd 25 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediƫnten
  

  • 2 Vivera plantaardige zalmfilets
  • 180 ml Teriyakisaus (zie hierboven voor inspiratie)
  • 200 gr (udon) noodles
  • 200 gr broccoli
  • 150 gr geraspte wortel
  • 2 bosuien
  • olie om in te bakken

Garnering

  • 1 rode peper
  • handje gecrushte pinda's
  • koriander
  • sesamzaadjes

Instructies
 

  • Bak de Vivera plantaardige zalmfilet in olie tot de korst goudbruin is. Zet de warmtebron uit en besmeer met 80ml teriyakisaus. Draai om en bak eventjes aan.
  • Snijd 200 gram broccoli in roosjes en 2 bosuien in stukjes.
  • Wok de broccoli en bosui in een scheut olie 7 minuten op hoog vuur in een wokpan. Voeg 150 gram in reepjes gesneden wortel toe en bak nog 3 minuten mee. Voeg 100ml teriyakisaus toe en roer goed door.
  • Garneer met rode peper, gecrushte pinda's, koriander, sesamzaadjes.