Ga terug
vegan naanbrood recept

Vegan naanbrood met knoflook en koriander

Vegan naanbrood gemaakt van twee ingrediƫnten. Zelfrijzend bakmeel en vegan yoghurt. Besmeer het naanbrood met olijfolie en kruiden naar keuze. In dit recept wordt knoflook en koriander gebruikt.
Gang Bijgerecht
Porties 4 naanbroodjes

Ingrediƫnten
  

  • 200 g zelfrijzend bakmeel of 200 g bloem + 8 g bakpoeder
  • 150 g vegan yoghurt
  • snufje zout

Kruidenmengsel

  • 3 el (olijf)olie
  • 20 g koriander fijn gehakt
  • 2 tenen knoflook (geperst)

Instructies
 

Naanbrood

  • Meng het zelfrijzend bakmeel met een snuf zout en dan vervolgens met de vegan yoghurt
  • Maak er vier bolletjes van en druk deze plat
  • Verhit een pan op middelhoog vuur met een klein beetje olie
  • Bak het naanbrood tot het aan beide kanten goudbruin is

Kruidenmengsel

  • Meng de (olijf)olie met de geperste teentjes knoflook en koriander.
  • Besmeer beide kanten van het naanbrood in met het koriander/knoflookmengsel. Bak beide kanten op laag vuur nog 1 minuutje.