Ga terug
Massaman vegan kipfilet baketray met naanbrood Kiptevree Filet Bonusvegan

Massaman kipfilet traybake met naanbrood

Traybake met massaman gemarineerde vegan kipfilets met bloemkool, broccoli en kikkererwten en vegan naanbrood
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Gang Diner
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 2 pakjes Vegetarische Slager Kiptevree Filet (4 stuks)
  • 100 g vegan ongezoete kwark
  • 70 g massaman curry pasta
  • 200 g broccoliroosjes
  • 200 g bloemkoolroosjes
  • 400 g kikkererwten
  • olijfolie
  • 4 vegan naanbrood

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 °C
  • Meng 70 g massaman curry pasta met 100 g vegan ongezoete kwark en een scheutje olijfolie.
  • Leg de 4 Kiptevree Filets in de marinde en zorg dat ze goed bedekt zijn. Leg apart op een bord.
  • Spoel 400 g kikkererwten af en meng deze met de overgebleven marinade.
  • Verdeel de broccoli en bloemkoolroosjes in de baketray en besprenkel met olijfolie.
  • Leg de gemarineerde kikkererwten en Kiptevree Filet erboven op.
  • Zet de baketray voor 30 minuten in de oven. Voeg de laatste 3 minuten het naanbrood mee.
  • Haal uit de oven en serveer met koriander.
Trefwoord Kipfilet, Massaman