Ga terug
Vegan chocolade breekplaat

Vegan chocolade breekplaat

Een feestelijke chocoladebreekplaat van verschillende smaken vegan chocolade. Versier met vegan lekkers. Leuk voor feesten en partijen en om samen met kinderen te maken.
Bereidingstijd 25 minuten
Gang Gebak, Taart, Tussendoortje

Benodigdheden

  • bakplaat

Ingrediënten
  

  • 4-6 vegan chocoladerepen

Versieringen

  • Mini nizzakoekjes
  • Pecannoten (geroosterd)
  • Nougatine
  • Gouden glitters
  • Oreo koekjes (gekruimeld)
  • Dr. Oetker Unicorn mix
  • Candyman Manna plofrijst
  • Gedroogd fruit

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 50 °C. Leg de vegan chocoladerepen naast elkaar op een bakplaat met bakpapier. Ze de chocoladerepen voor 10-15 minuten in de oven.
  • Maak met de achterkant van lepel een marmereffect door de chocolade.
  • Versier de zachte chocolade met versiersels en zet met bakplaat en al in de koelkast om uit te harden. (minstens een uur)
  • Wanneer de chocolade breekplaat hard is, verwijder voorzichtig het bakpapier en breek in stukjes.
Trefwoord Chocolade, Traktatie