Ga terug
Vegan bladerdeeghapjes met gehakt

Vegan bladerdeeg gehakt hapjes

Bereidingstijd 35 minuten
Gang Bijgerecht
Porties 20 stuks

Benodigdheden

  • Oven

Ingrediƫnten
  

  • 10 vellen vegan bladerdeeg
  • 275 gram vegan kneedbaar gehakt
  • 2 theelepels mosterd
  • 1 theelepel sojasaus
  • 1 teen knoflook
  • 1/2 theelepel uienpoeder
  • 1/2 cayennepoeder
  • 1/2 theelepel gemberpoeder
  • peper
  • ongezoete sojamelk om te bestrijken

Instructies
 

  • Laat de bladerdeeg ontdooien
  • Verwarm de oven voor op 200 graden
  • Meng het gehakt met de kruiden
  • Snijd de bladerdeeg schuin door
  • Leg wat gehakt in het midden van de driehoek
  • Vouw de buitenste punten naar binnen
  • Druk met een vork de randen dicht
  • Bestrijk met sojamelk
  • Bak de bladerdeeghapjes 25 minuten in de oven tot ze goudbruin zien