Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Ravioli met romige tijmsaus en kaassnippers
Heerlijk gevulde pasta met vegan romige tijmsaus en vegan kaassnippers
5
van 1 stem
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
25
minuten
min
Totale tijd
35
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht
Porties
4
personen
Ingrediƫnten
2
pakken
AH Biologisch Mezzelune ceci e lenticchie vegan (koelvers)
250
ml
vegan kookroom
(zie: vegan kookroom) of Remia basissaus wit
20
g
ongezouten roomboter
violin vio
block
80
gr
vegan (geraspte) parmezaanse kaas
(zie: vegan kaas)
30
gr
pijnboompitten
3
takjes
tijm
2
teentjes
knoflook
tuinkers
boter/olie om te bakken
Instructies
Rooster de pijnboompitten in een pan zonder olie goudbruin.
Bereid de Mezzelune ceci e lenticchie volgens de aanwijzing op de verpakking
Ris de blaadjes van de takjes tijm en pers de knoflook. Smelt boter in de pan en fruit de tijm en knoflook op laag vuur
Schenk de vegan kookroom erbij en breng zachtjes aan de kook.
Voeg al roerend de helft van de vegan geraspte parmezaanse kaas erbij tot het een egale saus wordt.
Verdeel de Mezzelune ceci e lenticchie en de saus over 4 borden en bestrooi met pijnboompitten, kaassnippers en de tuinkers.
Lekker met vers gemalen zeezout en zwarte peper.
Optioneel
Voeg 400 gram gebakken kastanje champignons of paddenstoelen melange toe.
Vervangtip!
Vervang de vegan kookroom door de remia basissaus wit.
Notities
Dit recept is geveganized uit de kerst Allerhande 2020
Ravioli met romige tijmsaus en kaassnippers