Vegan eiermuffins met vegan spek en vegan kaas
Vegan hartige eiermuffins met een vulling van vegan spekjes, vegan geraspte kaas en oregano. Super makkelijk met de vegan eiermix van Greenforce. Voeg wat water toe en voilà. De mix is klaar.
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 30 minuten min
Totale tijd 40 minuten min
Gang Bijgerecht, Brunch, Lunch
- 60 g Vegan eggmix Greenforce
- 50 g vegan spekjes in kleinere stukjes gesneden
- 50 g geraspte vegan kaas
- olie om te bakken en muffinvormpjes in te vetten
Verwarm de oven voor op 200°C
Bereid de vegan eggmix van Greenforce zoals beschreven op de verpakking
Bak de spekjes in olie krokant. Meng de gebakken spekjes en geraspte kaas door het eimengsel
Verdeel het eimengsels over 6 tot 8 muffinvormpjes. Zet de muffins 25 tot 30 minuten in de oven. Prik met een satéprikker in de muffins om te kijken of ze van binnen droog zijn.
Haal de muffins los met een satéprikker van de vormpjes en serveer warm.