Ga terug
Vegan eiermuffins met vegan spek en vegan kaas

Vegan eiermuffins met vegan spek en vegan kaas

Vegan hartige eiermuffins met een vulling van vegan spekjes, vegan geraspte kaas en oregano. Super makkelijk met de vegan eiermix van Greenforce. Voeg wat water toe en voilà. De mix is klaar.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 40 minuten
Gang Bijgerecht, Brunch, Lunch

Benodigdheden

  • muffinsvormpjes of blik

Ingrediënten
  

  • 60 g Vegan eggmix Greenforce
  • 50 g vegan spekjes in kleinere stukjes gesneden
  • 50 g geraspte vegan kaas
  • olie om te bakken en muffinvormpjes in te vetten

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200°C
  • Bereid de vegan eggmix van Greenforce zoals beschreven op de verpakking
  • Bak de spekjes in olie krokant. Meng de gebakken spekjes en geraspte kaas door het eimengsel
  • Verdeel het eimengsels over 6 tot 8 muffinvormpjes. Zet de muffins 25 tot 30 minuten in de oven. Prik met een satéprikker in de muffins om te kijken of ze van binnen droog zijn.
  • Haal de muffins los met een satéprikker van de vormpjes en serveer warm.

Optioneel

  • Gebruik nog wat Kala Namak voor een extra sterke ei-smaak

Notities

Voor alle vegan spekjes zie artikel: vegan spekjes
Voor alle vegan geraspte kaas zie artikel: vegan kaas
Trefwoord Ei, Pasen