Ga terug
Vegan appeltaart havermout

Herfstige creamy appeltaart havermout

De herfst staat voor de deur dus tijd voor meer receptjes met herfstige kruiden als kaneel & pumpkin spice. Ondanks dat ik enorm geniet van de zomer heb ik ook wel weer zin om aan de slag te gaan met herfst receptjes. De overgang naar de herfst gaat zeker weten helemaal goedkomen met het koude in het recept van de zomer en de smaak van de herfst!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 4 uur
Totale tijd 4 uur 5 minuten
Gang Ontbijt
Porties 1 persoon

Ingrediënten
  

Overnight oatmeal

  • 50 gram havermout
  • 2 eetlepels chiazaad
  • 125 gram plantaardige yoghurt
  • 250 ml soja drink of andere plantaardige drink
  • 1 theelepel agavesiroop
  • 25 gram vegan vanille proteïne poeder Geen proteïne poeder? Gebruik dan een theelepel vanille aroma & minder sojamelk
  • 1/2 geraspte appel
  • 1 theelepel (Ceylon) kaneel
  • snufje zout

Toppings

  • andere helft van de appel
  • handje walnoten

Notities

Bereidingswijze
Mix alle ingrediënten voor de havermout en laat het minimaal 4 uur tot een nacht opstijven in de koelkast. Serveer met de toppings en geniet!
Trefwoord Appel, Havermout, Herfst, Kaneel, ontbijt, Overnight