Verwarm de oven op 180 C° graden voor.
Zeef de bloem en het bakpoeder door een zeef
Voeg toe aan de amandelmeel, suiker en zout en mix door elkaar.
Meng de plantaardige melk, appelmoes, olie en appelazijn door elkaar.
Meng nu de droge ingrediënten met de natte en voeg de vanille toe.
Leg een bakpapier in de ovenschaal en giet het beslag hierover uit.
Mix de maizena en frambozen. Dit voorkomt dat het sap van de frambozen de cake klef maakt.
Strooi het amandelschaafsel en de frambozen uit over het beslag
Bestrooit eventueel met wat extra suiker (Voor een gecaramelizeerde bovenkant)
Bak de blondies 50 minuten in de oven. Prik met een sateprikker in de blondies. Als deze er nat uit komt, laat dan nog even staan.
Laat de blondies 15 minuten afkoelen in de ovenschaal
Til de blondies omhoog via het bakpapier en laat ze verder afkoelen
Snijd in stukjes en geniet!