Ga terug

Tagliatelle met vegan kruidenroomkaas en zalm

Bereidingstijd 1 dag 6 uur
Gang Hoofdgerecht
Porties 4

Ingrediƫnten
  

  • 300 gram Tagliatelle
  • 1 Vegan Zalm Zeastar (jumbo)
  • 1 bakje Vegan kruidenroomkaas WildWestLand of Simply V
  • handje Zongedroogde tomaten
  • handje Pijnboompitten
  • Peper en zout

Optioneel

  • handje zonnebloempitten
  • handje pompoempitten
  • Spinazie of rucola

Instructies
 

  • Kook de tagliatelle volgende de aanwijzing op de verpakking
  • Snijd ondertussen de zalm en zongedroogde tomaten in stukjes
  • Rooster de pijnboompitten
  • Roer de vegan kruidenroomkaas door de tagliatelle wanneer deze nog warm is
  • Voeg de zalm aan het eind toe. (niet mee opwarmen!)
  • Serveer met wat bosui, peper zout en geroosterde pijnboompitjes

Optioneel

  • Voeg wat olie van de zongedroogde tomaat toe als het te droog is
  • Voeg rucola of spinzie toe

Notities

Vegan zalm te koop bij de Jumbo
Vegan Kruidenroomkaas van Simply V bij de Jumbo
Vegan Kruidenroomkaas van WildWestLand bij de Albert Heijn