Ga terug
Afdrukken
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Tagliatelle met vegan kruidenroomkaas en zalm
Recept afdrukken
Bereidingstijd
1
dag
d
6
uur
uur
Gang
Hoofdgerecht
Porties
4
Ingrediƫnten
300
gram
Tagliatelle
1
Vegan Zalm
Zeastar (jumbo)
1
bakje
Vegan kruidenroomkaas
WildWestLand of Simply V
handje
Zongedroogde tomaten
handje
Pijnboompitten
Peper en zout
Optioneel
handje
zonnebloempitten
handje
pompoempitten
Spinazie of rucola
Instructies
Kook de tagliatelle volgende de aanwijzing op de verpakking
Snijd ondertussen de zalm en zongedroogde tomaten in stukjes
Rooster de pijnboompitten
Roer de vegan kruidenroomkaas door de tagliatelle wanneer deze nog warm is
Voeg de zalm aan het eind toe. (niet mee opwarmen!)
Serveer met wat bosui, peper zout en geroosterde pijnboompitjes
Optioneel
Voeg wat olie van de zongedroogde tomaat toe als het te droog is
Voeg rucola of spinzie toe
Notities
Vegan zalm
te koop bij de Jumbo
Vegan Kruidenroomkaas
van Simply V bij de Jumbo
Vegan Kruidenroomkaas
van WildWestLand bij de Albert Heijn