Ga terug

Vegan licor43 Horchata cheesecake

Vegan no bake cheesecake
Gang Gebak

Benodigdheden

  • Taartblik Ø15 cm

Ingrediënten
  

  • 100 gram speculoos
  • 25 gram boter
  • 4 gram agarpoeder
  • 250 gram alpro mild and creamy
  • scheut Licor43 Horcata

Instructies
 

  • Kruimel de speculoos fijn en meng dit met de gesmolten boter
  • Meng de agar met water tot een dikke pap
  • Meng de alpro met de agar in een pan tot het kookt
  • Laat het mengsel een beetje afkoelen
  • Voeg een scheut licor43 toe (wel even schudden van te voren)
  • Roer goed door elkaar en giet het mengsel over de koekbodem
  • Laat het afkoelen in de koelkast
  • Serveer met wat koekkruimels over de bovenkant
Trefwoord cheesecake, Licor43