Logo Bonusvegan
Home > Albert Heijn lanceert vegan kerst Allerhande

Albert Heijn lanceert vegan kerst Allerhande

Albert Heijn lanceert Vegan Allerhande influencers Bonusvegan Traivegan Theindigokitchen

Het belooft een magische kerst te worden als het aan Allerhande ligt. Albert Heijn lanceert voor het allereerst een vegan kerst Allerhande. In samenwerking met Allerhande heb ik vijf gerechten uit de reguliere kerst Allerhande geveganized. Net als mijn vegan collega’s Trai (@traivegan) en Jason (@theindigokitichen).

Altijd op de hoogte van de vegan aanbiedingen en nieuwste producten?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Albert Heijn lanceert vegan kerst Allerhande

Eind augustus werd ik opgebeld door Allerhande. Of ik het leuk zou vinden om in samenwerking met Allerhande een vegan digitaal magazine te maken. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Natuurlijk wil ik dat! Tenslotte is alles (echt alles!) te veganizen.

Het veganizen van de Allerhande doe ik samen met Trai en Jason. Beide werkzaam in de vegan kookwereld. Zo heeft Trai een vegan kookstudio in Bunnik en heeft Jason inmiddels al twee vegan kookboeken uitgebracht. Dit kon niet anders dan een feestje worden! 🎄

Bonusvegan Vegan Allerhande kerst 2022
Bij de lancering van de kerst Allerhande 24/11/22

Die drie vegan kerstmenu's

Ieder van de influencers heeft een eigen identiek kerstmenu samengesteld. Een klassiek vegan kerstmenu, een vegan kinder kerstmenu en een vegan fusion kerst menu. Gezamenlijk hebben we een shared entree gemaakt met kleine vegan hapjes.

Vegan klassiek kerstmenu

Ik, Judith van de Bonusvegan, heb gekozen om een klassiek kerstmenu te veganizen voor Allerhande. De echte Nederlandse toppers maar dan helemaal vegan. Tipje van de sluier: er is gebruikt gemaakt van bladerdeeg. 😉

Vegan kinder kerstmenu

Als je aan iemand koken over kan laten is het Trai. Met dit geweldige vegan kerstmenu voor kinderen wordt het een feestje aan tafel. De recepten zijn niet alleen lekker, maar ook kleurrijk en vol leuke en grappige details.

Vegan fusion kerstmenu

Wie de kookboeken van Jason in huis heeft, weet dat dit menu een speciale tint zal hebben. Niets is wat het lijkt. Veganizen met Jason is extra magie met veel smaak en kleur.

Bonusvegan vegan kerst Allerhande keuken video
In de Allerhande keuken voor het opnemen van theater video's

Lancering vegan kerst Allerhande

In de reguliere Allerhande staan meer dan 15  vegan recepten. Daar komen nog eens 15 recepten bovenop. Er is dus keuze uit meer dan 30 vegan recepten deze kerst. Het kan niet anders dan een diervriendelijke en magische kerst worden!

Vanaf 6 december komt de digitale vegan Allerhande online.

Geschreven door: Bonusvegan