Logo Bonusvegan

Al het onderstaande is van toepassing op deze website (www.bonusvegan.nl). Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

De inhoud van deze website is eigendom van De Bonusvegan en mag niet zonder toestemming worden gebruikt. Alles is zelf geschreven en de foto’s zijn zelf gemaakt, mits anders vermeld. Wil jij iets van mijn site delen? Dan mag dit alleen met bronvermelding en met toestemming van mij.

www.bonusvegan.nl wordt met de grootste zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van www.bonusvegan.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden. www.bonusvegan.nl levert geen professionele medische adviezen.
Heb je medische, lichamelijke of psychische klachten, neem dan altijd contact op met je (huis)arts.

Reviews

Op deze website staan reviews van producten en/of diensten. Het kan voorkomen dat ik deze producten kosteloos ontvang. Alleen de producten waar ik volledige achter sta enthousiast over ben komen op de website. Producten die ik gratis heb gekregen worden op deze manier benoemd onderaan mijn review.

Advertorials

Je vindt op mijn blog ook advertorials. Dit zijn gesponsorde artikelen waar adverteerders voor betalen. Dit is een manier waarop ik geld verdien. Vergelijk het met advertenties in een tijdschrift of magazine.

Ik publiceer advertorials over producten waar ik volledig achter sta, enthousiast over ben en waarbij ik de gelegenheid krijg mijn eigen mening te geven.

Graag wil ik hierover transparant zijn naar jullie. Daarom lees je onderaan een advertorial de tekst: ‘Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met “naam bedrijf “.

Social Media

Advertorials op social media kun je herkennen aan de hashtag #bonussamenwerking en #samenwerking die ik gebruik in zowel Instagram als Facebook posts.

Affiliate

Ik ben lid van diverse affiliate programma’s. Wanneer een bezoeker vanuit mijn website op een affiliate website terecht komt en daar een bestelling doet ontvang ik een klein percentage. Hier zitten voor de bezoeker geen extra kosten aan verbonden.

Auteursrecht

De inhoud van deze website (inclusief beeldmateriaal) is eigendom van www.bonusvegan.nl. Niets mag zonder toestemming worden gebruikt of gekopieerd. Wil je een recept of foto delen/gebruiken op jouw eigen pagina? Mail dan naar info@bonusvegan.nl om eventueel een licentie voor het materiaal te kopen of om andere afspraken te maken.

Bedrag