Home > Baker and Moore Rotterdam

Baker and Moore Rotterdam

Baker and Moore in het centrum Rotterdam. Ze beloven healty & home made food. Je kan er terecht voor ontbijt en lunch. Er staan een aantal vegan opties op te kaart. Je kan buiten op het terras of binnen zitten. Lees hier een goudeerlijke review over Baker And Moore

Altijd op de hoogte van de vegan aanbiedingen en nieuwste producten?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Baker and Moore Rotterdam

Baker and Moore vegan opties

De menukaart bevat een aantal vegan opties voor ontbijt en lunch.

Ontbijt
Je hebt de keuze tussen een vegan Acai Bowl (€ 8,50) of een vegan yoghurt bowl (€ 6,00). Deze zijn kaal en kan je met toppings bestelling (€ 0,50 per topping)

Lunch
Hier heb je de keuze tussen een sandwich of een salade. Er zijn drie vegan sandwiches (€ 8,00 – € 10,50) en 2 vegan salades (€ 12,00). Je kan eventueel ook een eigen salade samenstellen. (vanaf € 4,00)

Klik hier voor de online menukaart

Met geel gemarkeerd is vegan

Baker and Moore Rotterdam Menukaart

Baker and Moore review

Locatie
Baker and Moore is makkelijk te bereiken vanaf Rotterdam Blaak of Rotterdam Centraal, beide 10 minuten wandelen. Wil je voor de deur uitstappen, pak dan de metro en stap uit bij Eendrachtsplein.

Je kan zowel binnen als buiten zitten. Buiten zit je aan Westblaak een drukke autoweg. Groot voordeel: het terras staat in de zon.

Vegan opties
Er is plantaardige melk beschikbaar voor de koffie/matcha of chocolade melk. Hier betaal je dan wel € 0,50 cent extra voor. (jammer!). Het redvelvet koekje die bij de thee of koffie geserveerd wordt is niet vegan. Terwijl er wel vegan gebak beschikbaar is van SUE of Rose & Vanilla.

Vegan smoked ‘salmon’ is op based van wortel. Het broodje wordt geserveerd met vegan creamcheese. Het zijn twee sneeën brood, waarvan 1 besmeerd met de vegan creamcheese. De ander ligt erboven op. (zie foto).

Vegan spicy toast kimchi bestaat onderander uit twee geroosterde sneeën brood met kimchi, avocado, vegan cheddar en sriracha mayonaise. Voordat de mayonaise was enorm veel. Een enorm lekkere sandwich. Enige nadeel vond ik dat er heel veel sriracha mayonaise op zat. Verder absoluut een aanrader.

Verder is er keuze uit salades met vegan salmon of kimchi. Ik denk dat ze lijken op het broodje, maar dan in salade vorm. Deze hebben we niet geproefd. 

Je kan ook zelf een salade samenstellen. Hierbij kan je enkel vegan bacon kiezen, naast de toppings en veggies.

Prijs
Voor een lunch met twee sandwiches en 4 drankjes waren we een kleine € 40,00 kwijt.

Conclusie
We hebben heerlijk gegeten. Het personeel is enorm behulpzaam en vriendelijk. Ik kom hier zeker nog eens terug.

Geschreven door: Bonusvegan