Bonusvegan petjeaf.com

De allernieuwste producten, vegan, kortingscodes, nieuws en andere primeurs. Dan zit bij Bonusvegan op de juiste plek. Maar soms ben ik al weken van te voren op de hoogte van vegan events, nieuwe producten en meer. Deze primeurs deel ik op mijn petje af. Waar je maandelijks tegen een kleine vergoeding als eerst op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in vegan wereld. Meld je hieronder vandaag nog aan. ⬇️

Hoe werkt Petjeaf.com?

Petje af is een platform waarbij je tegen een kleine vergoeding toegang krijgt tot exclusieve content van een creator. Vrijwel alle artikelen die ik deel zijn gratis. Denk aan de vegan swaps, aanbiedingen en de allernieuwste producten. Iedere maand komen er meer dan 40.000 unieke bezoekers (d.d. oktober 2022), die allemaal gebruik maken van gratis content.

Twee petje af pakketten

Wanneer je je aanmeld heb je drie keuzes

  • Het kleine pakket
  • Extra bonus pakket
  • Eenmalige donatie

Voor de pakketten betaal je maandelijks € 4,00 of  € 6,00. Bij het Extra bonus pakket zit je in de beste vrienden. Hier worden alle primeurs en updates geplaatst. 

Extra bonus pakket

Dit pakket is het beste pakket! Hier worden alle updates geplaatst met vegan nieuws, kortingscodes en vegan nieuwe producten. De producten liggen nog niet of bijna in de schappen! En ik bedoel, jij wilt toch als eerst op de hoogte zijn wanneer er vegan donuts, vegan twix of vegan eieren op de markt komen?

Daarmee steun je mij in het werk om het platform Bonusvegan te kunnen laten groeien. Om met het aanbiedingenteam steeds meer en proffesioneler te kunnen werken. En natuurlijk uit liefdadigheid voor alle gratis informatie die iedere week weer online verschijnt.

Dankjewel voor jullie support en steun

Namens mij, het aanbiedingenteam,  de dieren, de natuur, het milieu en onze toekomst. 💚

Op naar een mooie, groene en duurzame wereld.

Liefs, Judith

Bonusvegan fotoshoot Kaylee Fotografeert