Coffeelicious Dordrecht. Vegan opties voor ontbijt/brunch, lunch, koek en taart. Alles op het menu is huisgemaakt! Geniet hier van pancakes, scones, sandwiches en meer!

Altijd op de hoogte van de vegan aanbiedingen en nieuwste producten?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Coffeelicious Dordrecht

Locatie

Adres
Wijnstraat 182
3311 BZ
Dordrecht

Openingstijden
Ma-zo 8:30 – 16:30

OV
Vanaf het station Dordrecht Centraal loop je in ongeveer 15 minuten naar Coffeelicious.

Auto
Kom je met de auto? Parkeer dan in parkeergarage Het Achterom of de Spuihaven. Liever gratis parkeren? Je staat 24 uur gratis op de parkeerplaats: Weeskinderendijk 21. Vanaf hier is het ongeveer 15 tot 20 minuutjes lopen. Of neem de gratis shuttle bus naar het centrum, deze rijdt vanaf Weeskinderdrijk elke 15 minuten (10.00-18.00). 

Vegan opties

Algemeen

Vooral zoetliefhebbers kunnen genieten bij Coffeelicous, maar ook een hartige lunch is mogelijk. Van het brood tot aan de pesto en koeken, alles maken ze bij Coffeelicious zelf! 

Op het menu staan verschillende vegan opties waaronder: bananapancakes met fruit en maple syrup, granola met kokosyoghurt of een vegan sandwich met Iers soda bread (brood zonder gist of desem). Ook is er een vegan huisgemaakte taart en verkoopt Coffeelicious vegan cookies. 

Naast ontbijten of lunchen, kan je bij Coffeelicious ook een vegan high-tea afhalen met onder andere scones en vegan chocolate cupcakes. Deze zijn gemaakt met de eigen bakmixen van Coffeelicious

Dit was top!

  • Alles is huisgemaakt!
  • Super leuke inrichting
  • Lekker zonnig terras
  • Royale toppings

Dit kan beter

  • Alleen haverdrink als plantaardige optie bij de koffie
  • Extra kosten voor haver- in plaats van koemelk

De prijs

Een vegan sandwich kost € 10,75 en voor vegan pancakes betaal je € 11,50. Naast verschillende soorten koffie (€ 2,75 – € 3,85) hebben ze ook verse thee opties als munt of gember met tijm voor € 3,50. Een vegan high-tea box (alleen afhalen) is € 27,50 per persoon.

Met 2 personen ben je gemiddeld € 30,00 kwijt voor een ontbijt of lunch. 

Conclusie

Coffeelicious in Dordrecht is een leuke bakery op een mooie locatie in Dordrecht. De koeken, het brood en pesto, alles is er zelfgemaakt. Het is  een plek voor zoetliefhebbers of voor een korte stop met vegan lekkers, koffie en/of thee. 

Geschreven door

Iris Moes

Student Technische Geneeskunde met een liefde voor sport. Naast een passie voor medische techniek ook enorm geïnteresseerd in media, video/audio, presenteren, fotograferen en schrijven. Mijn creativiteit kan ik lekker kwijt bij Bonusvegan!