De Vegan Aanbiedingen zijn genomineerd
voor een Vegan Award.

Categorie: Beste Vegan Initiatief 2021

Wij willen je bedanken!

WIN EEN GOED GEVULDE GOODIE-BOX

Zonder jullie trouwe volgers en jullie bemoedigende en lieve woorden
waren de aanbiedingen nooit zo’n groot succes geworden!ย 

Wij zijn enorm trots en dankbaar!

En niet alleen wij, maar ook de bedrijven die wij ieder weekend promoten en daarom willen wij (het aanbiedingen team) & de bedrijven iets terug doen voor jullie. (lees snel verder)ย 

Omdat het vandaag een speciale dag is, namelijk dierendag รฉn de bekendmaking van de nominatie kan de onderstaande goodie-box winnen op de Instagram van de Bonusvegan. Wat je daarvoor moet doen? Laat een vrolijke reactie achter onder post, dan weten we dat je mee doet.

actievoorwaarde

Mede mogelijk gemaakt door:

Hands Off Chocolate & Greenforce zijn ook genomineerd!ย Stem je ook op hun ๐Ÿ™๐Ÿผ

De toppers van studio konijnenvoer zijn ook genomineerd! ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ๐Ÿ’šย 

Mocht je niet kunnen kiezen bij de categorie beste restaurants, dan verdienen zij het 1000% ๐Ÿคž๐Ÿผ

Kortingscodes

Kan je niet wachten om een van deze producten in huis te hebben?

In dit document vind je allerlei kortingscodes van de producten uit de goodie-box.

Wat doen wij eigenlijk?

Vegan aanbiedingen zoeken is een grote klus. Inmiddels staan er ieder week 20 winkels online. Vijf dagen kost het om het overzicht compleet te maken. Het team bestaat uit 11 personen die dit allemaal vrijwillig doen. Met als doel om te laten zien dat veganistisch eten heelย toegankelijk is en niet duur hoeft te zijn. Waarom we met zoveel zijn: vele handen maken licht werk.

Hoe werken we?

Op woensdag trapt Jennyย (@jengoesnuts) vaak al af met het zoeken van de aanbiedingen. Vooral op vrijdag en zaterdag komen er veel aanbiedingen online. De Jumbo op zondag en de Picnic is op maandag de hekkensluiter. Hieronder zie je ons overzicht van alle winkels die wij doen en wanneer de aanbiedingen online komen.ย 

Rocket Science

Onderstaande afbeelding ziet eruit als Rocket Science, maar iedereen van ons snap het. Alle kleurtjes, streepjes, kruisjes en de volgorde is voor ons om het overzichtelijk te houden. Zo zegt het ene kleurtje wanneer de aanbiedingen gevonden zijn, de ander wanneer het op de website staat en wanneer de story af is.

Ontmoet het aanbiedingen team!

Wil je meer weten over dit team? Lees dan verder in het artikel:

Ontmoet het vrijwilligersteam achter de aanbiedingen

*actievoorwaarde
Om deel te kunnen nemen aan de winactie dien je een reactieย achter te laten op deย Facebook post of Instagramย post bij de Bonusvegan. Door een reactie achter te laten weten we dat je mee doet.