Logo Bonusvegan
Home > Benoemd tot Ereburger door Jaap Korteweg!

Benoemd tot Ereburger door Jaap Korteweg!

Ereburger lintjesregen vegetarische slager
Lintjesregen 2021
Benoemd tot Ereburger door Jaap Korteweg  van de vegetarische slager. Totaal verrast op maandag 26 april spelt ik mijn lintje op voor mijn bijzondere verdiensten  voor mens, dier en milieu en het aanjagen van de Voedselrevolutie. En wat ben ik trotse vegan!
Ereburger lintjesregen vegetarische slager

Ruim één jaar geleden startte ik de Bonusvegan op Instagram. Ik was net afgestudeerd voor mijn Master of Education Biology en dacht: ‘nu heb ik tijd om mijn kennis over veganisme te delen met anderen’. Want waarom zou ik mijn kennis voor mijzelf houden als ik deze ook kan delen? vroeg ik mijzelf af.

Ik ben iemand die graag deelt. Die anderen helpt, informeert, mee in gesprek gaat en vooral laat zien hoe we de wereld liever kunnen maken. 💚

“Ere wie ere toekomt. Zeer gewaardeerd vanwege hun bijzondere verdiensten voor dieren, mensen en het milieu, jagen zij op een constructieve en aanstekelijke wijze de Voedselrevolutie aan”. aldus De Vegetarische Slager. 

Ereburger lintjesregen vegetarische slager

Het is met geen pen te beschrijven wat deze benoeming voor mij betekent. Ik ben bijna letterlijk dag en nacht bezig met de Bonusvegan. Ik heb het idee echt verschil te kunnen maken in een diervriendelijke en milieuvriendelijke optie. Die gedachten geven mij energie, hoop en vooral perspectief. 🙏🏼

Allen bedankt!

Het succes van de Bonusvegan heb ik niet alleen aan mijzelf te danken. Ik heb enorm lieve, supportive en enthousiaste mensen om mij heen. Die helpen met de aanbiedingen zoeken, content uitwerken en artikelen voor de website schrijven. Waar ik enorm dankbaar voor ben.

Ook de ontzettend betrokken volgers geven mij zoveel kracht, steun en motivatie. Dankjewel voor iedereen die mij volgt! Jullie zijn één voor één prachtige mensen. Met al jullie gemakken en ongemakken. 

In het bijzonder wil ik Ilonka bedanken voor haar vertrouwen en wilskracht. Ilonka heeft mij, door middel van een pitch, genomineerd voor deze benoeming. Ilonka is een vrouw met een enorm strijdkrachtig doorzettingsvermogen en een hart van goud! Jij maakt de wereld een stukje mooier! 💚

Ereburger lintjesregen vegetarische slager

Hoe nu verder?

Afgelopen week heb ik besloten te stoppen met het onderwijs. Of het voor altijd is, geen idee. Het besluit heb ik genomen om een aantal redenen:

  • Mijn contract loop af bij mijn huidige baan. Had zo moeten zijn. 😉
  • Ik vind het onderwijs op dit moment in corona tijd geen klap aan. Ik kan de leerlingen niet de aandacht geven die ze verdienen. 
  • De Bonusvegan geeft me zoveel energie. Ik merk hier zoveel voldoening uit te halen en het verschil te kunnen maken. 
  • KOECKIE loopt op de toppen, dus wil ik daar meer tijd in investeren.
  • LAST BUT NOT LEAST: de dieren hebben mij nodig! 🙏🏼
Ereburger lintjesregen vegetarische slager
Krantenartikel telegraaf

Geschreven door: Bonusvegan