Food2Smile snoep horizontaal

Veel snoep en snacks zijn niet vegan een bevatten veel suiker. Food2Smile heeft een groot assortiment met vegan snoep. Met Food2Smile kan je vegan én glutenvrij verantwoord snacken. Dankzij een breed aanbod aan suikervrij, verantwoordere snoepjes en snacks. 

Altijd op de hoogte van de vegan aanbiedingen en nieuwste producten?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Food2Smile - Vegan snoep met een glimlach

Vegan en glutenvrij snoepen en snacken met een kleiner schuldgevoel? Hoewel een appel of banaan natuurlijk vegan en gezond is, geeft dit niet bij iedereen het gevoel van een verwen of geniet momentje. Bovendien is snacken binnen een verantwoorde levensstijl totaal geen probleem. Dit kan alsnog op een wat verantwoordere manier met de suikervrije en glutenvrije vegan snacks van Food2Smile, zonder in te leveren op de smaak! 

Vegan en glutenvrije verantwoord snoep, daar krijgen wij een glimlach van. Food2Smile heeft verschillende vegan producten in het assortiment. Onderstaand een overzicht om jezelf een verantwoorder zonder dieren-leed geniet momentje mét glimlach te kunnen bezorgen. 

Waarom is de meeste snoep niet vegan?
Een groot deel van het verkrijgbare snoep is niet vegan. Veel snoep bevat namelijk gelatine of bijenwas en is daarom niet vegan. Daarnaast wordt er voor roodkleurig snoep soms karmijnzuur (E120) (afkomstig uit luizen) gebruikt. 

Waar verkrijgbaar?
Een kleine selectie van de producten van Food2Smile is te vinden bij verschillende Jumbo’s, maar wil je er zeker van zijn niet mis te grijpen? Dan kan je ook bestellen via de webshop.

Hoe smaakt het?

Vegan snoep

Allereerst heb je bij deze snoepjes niet door dat je glutenvrij en suikervrij eet. Ze smaken zoet en zijn smaakvol. Daarnaast is een bijkomend voordeel dat de snoepjes ietsje kleiner zijn dan het gemiddelde snoep. Hierdoor eet je al snel minder en ook handig met kinderen. Ondanks dat ik niet zo’n zoetekauw ben, vind ik alle snoepjes lekker! 😋 Favoriet zijn de cola flesjes en de Very Berry snoepjes.  Ga hier naar de website met alle vegan snoep.

Vegan chips

Maar ook de chips is goed gekruid en van smaak. Ze smaken ook echt naar de smaak zoals de verpakking meldt. Daarnaast zijn ze lekker knapperig. De hoeveelheid van uitdeelverpakking is precies genoeg! 

Food2Smile snoep verticaal

Vegan assortiment

De prijzen zijn per los product. Via de webshop kan je ook voordeel verpakkingen bestellen. 

Food2Smile chips horizontaal

Vegan chips

Vegan koek & chocolade

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Food2Smile.
Disclaimer

Geschreven door

Iris Moes

Student Technische Geneeskunde met een liefde voor sport. Naast een passie voor medische techniek ook enorm geïnteresseerd in media, video/audio, presenteren, fotograferen en schrijven. Mijn creativiteit kan ik lekker kwijt bij Bonusvegan!