Vegan bladerdeeghapjes met gehakt

Makkelijke kruidige vegan bladerdeeghapjes met gehakt. Vegan gehakt die je kan kneden is perfect voor deze hapjes. Kruid ze met mosterd, sojasaus, gember, knoflook, ui en cayenne. Super makkelijk en heerlijk borrelhapje.

Vegan bladerdeeg

Gelukkig is er steeds meer vegan bladerdeeg te vinden voor bijvoorbeeld vegan bladerdeeghapjes.  

  • Koopmans Bladerdeeg 10 plakjes 0,85
  • AH Bladerdeeg 0,63
  • Jumbo Bladerdeeg 10 Plakjes 0,63
  • G’woon Bladerdeeg 0,62 (hoogvliet)
  • 1 de Beste Bladerdeeg 0,62 (Dirk, Dekamarkt)

Vegan gehakt

Vegan gehakt die je kan kneden kan je in de supermarkt vinden. De Albert Heijn, Jumbo, Deka en Plus hebben eigen merk vers gehakt. Ook Beyond Meat, Garden Gourmet en Naturli heeft kneed gehakt. Zie hieronder een overzicht van alle vegan kneed gehakt.

Vegan bladerdeeghapjes met gehakt

Vegan bladerdeeg gehakt hapjes

Bereidingstijd 35 min
Gang Bijgerecht
Porties 20 stuks

Benodigdheden

  • Oven

Ingrediënten
  

  • 10 vellen vegan bladerdeeg
  • 275 gram vegan kneedbaar gehakt
  • 2 theelepels mosterd
  • 1 theelepel sojasaus
  • 1 teen knoflook
  • 1/2 theelepel uienpoeder
  • 1/2 cayennepoeder
  • 1/2 theelepel gemberpoeder
  • peper
  • ongezoete sojamelk om te bestrijken

Instructies
 

  • Laat de bladerdeeg ontdooien
  • Verwarm de oven voor op 200 graden
  • Meng het gehakt met de kruiden
  • Snijd de bladerdeeg schuin door
  • Leg wat gehakt in het midden van de driehoek
  • Vouw de buitenste punten naar binnen
  • Druk met een vork de randen dicht
  • Bestrijk met sojamelk
  • Bak de bladerdeeghapjes 25 minuten in de oven tot ze goudbruin zien

Aanbieding?

Weten of het vegan gehakt ergens in de aanbieding is? Klik HIER voor de vegan aanbiedingen van deze week.

Iedere week de nieuwste producten uit de supermarkt in de mail? Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief.