Lekker menselijk dieren zijn geen dingen

Veganisme is een leefstijl waarbij het gebruik van dieren is uitgesloten. In welke vorm dan ook. Als voedsel, kleding, activiteit, cosmetica enz enz. Melroy, de illustrator achter Lekkermenselijk, ontwerpt prikkelende illustraties over situaties in teken van het veganisme. Die soms best ongemakkelijk kunnen zijn…

Lekkermenselijk zet je aan het denken. Waarom maken we onderscheid tussen dieren? (inclusief mensen want tenslotte behoren mensen taxonomisch gezien ook tot het dierenrijk) Want maakt dat we het opsluiten van dieren in een dierentuin heel normaal vinden, maar onze eigen lockdown verschrikkelijk vinden? Naast deze prikkelende illustraties zijn er ook vooral heel veel vrolijke en lachwekkende situaties getekend. Soms wat seksistisch, met een vleugje sarcasme. 

Winactie!

Samen met Lekkermenselijk mag ik maar liefst vier illustraties weggeven! Uiteraard allemaal vegan illustraties. Je kan ze thuis ophangen, inlijsten of als kaart naar iemand versturen. Je ontvangt ze, gesigneerd, in een envelop thuis gestuurd. Met uiteraard nog een tekstje van mij erbij.

Kans maken is heel makkelijk!
Zo doe je mee. 👇🏼

Even scrollen tot het reactie veld…