Liefs Bella producten zoals kaarsen en geurstokjes

Bij Liefs Bella koop je duurzame vegan interieur- en lichaamsproducten. Vegan kaarsen, geurstokjes en interieur parfum in een amberkleurig glas, daardoor prachtig om thuis te hebben staan. Maar ook vegan body, shampoo en conditioner bars. In de meest verrassende geuren, zoals eucalyptus, rozenblaadjes en meloen.

Wie is Bella?

Je zou denken dat Bella de eigenaresse is, maar integendeel. Bella is een kat. Tamara (eigenaresse) merkte dat de liefde van een dier onvoorwaardelijk is. Daardoor begon de gedachten om dieren te gebruiken als voedsel, entertainment of kleding bij haar te wringen. Kortom, met Liefs Bella wil Tamara liefde terug geven aan de natuur. Maar natuurlijk wel op een diervriendelijke manier. 🌱🙏🏼

Vegan kaarsen

In de webshop staan maar liefst 7 verschillende geuren. Het zijn niet de meest standaard geuren en juist dat maakt het zo bijzonder! Denk daarbij aan: oud mandarin, bergamot & sandelwood, maar ook sage & sea salt. Maar uiteindelijk is toch de white tea fig mijn favoriete geur. Een hele zachte zoete noch frisse geur. Het doet me denken aan frisse lakens of een veld vol bloemen. Je koopt al een geurkaars vanaf €9,95.

(Bij besteding van minimaal €30,00, ontvang je een white tea fig t.w.v. 9.95 gratis. Met de code: BONUSVEGAN
Actie loopt tot en met 31/07/2021)

Vegan geurstokjes

Evenals als de geurkaarsen zitten de geurstokjes ook in een amber kleurig glas. Wat ik persoonlijk erg zacht en rustig vind. Het staat sjiek en tegelijkertijd onopvallend. De geuren zijn verkrijgbaar in dezelfde geuren als de geurkaarsen. Mogen jullie raden welke er hier in de woonkamer staat. 😉 Juist ja, de white tea fig. Voor 100ml betaal je €16,95 en voor 200ml €29,95.

Body, shampoo en conditioner bar

Allereerst bevatten deze bars geen plastic noch parabenen of siliconen. Bovendien zijn deze bars 100% vegan en dierproefvrij. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende verrassende geuren. Onder andere: meloen, kiwi, eucalyptus, lavendel, jasmijn etc. De bodybars kosten €6,95.  De shampoobar vanaf €5,95 en de conditioner €9,95.

Daag jezelf uit

Toen Tamara contact met mij opnam of ik het leuk vond om haar producten te testen reageerde ik enthousiast. Ik zag de geuren en raakte echter een beetje in paniek. Onbekende geuren, in eerste instantie niets voor mij. Ik ben gek van vanille, dus dan de Coco & vanille dan maar. Ik stelde mezelf voor om een onbekende geur te kiezen, mezelf uit te dagen. En verrassend genoeg heeft dat heel goed uitgepakt. De White Tea Fig is mijn lievelings geur uit de collectie van Liefs Bella.

https://www.liefsbella.com

Deze blog is tot stand gekomen, omdat ik graag kleine startende ondernemers help de wereld groener, mooier en duurzamer te maken. Tamara past precies binnen deze visie. Ik wens haar al het succes van de wereld en dat ieder zijn woonkamer en lichaam heerlijk mag ruiken.