Logo Bonusvegan
Home > Review AH appel kaneel slofjes

Review AH appel kaneel slofjes

Omslag Review AH appel kaneel slofjes

Zijn ze echt zo lekker als iedereen beweerd? Wij namen de proef op de som. Lees hier de review van de vegan AH appel kaneel slofjes. Sinds oktober 2022 kan je de vegan slofjes in de koeling op de bakkersafdeling van Albert Heijn vinden. Heeft jouw AH ze niet? Je kunt ze makkelijk bestellen/reserveren bij het personeel van de bakkersafdeling. 

Altijd op de hoogte van de vegan aanbiedingen en nieuwste producten?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Review AH appel kaneel slofjes

Het testpanel

Kirsten, 43 jaar getrouwd, twee kinderen (11 en 8) en twee honden (jongste is geadopteerde straat hond). Vegan sinds 2021. Werkzaam in levensmiddelen sector in voedsel veiligheid en kwaliteit. Grote passie voor schminken. Mijn liefde voor koken aan het hervinden.

Belinda, 56 jaar woont samen met dochter, schoonzoon en 6 poezen. Werkzaam als docent op een MBO. Vegetariër sinds begin jaren 90, en veganist sinds 2014.

Jordi, 27 jaar werkt bij de Politie en is veel actief voor het rode kruis. Woont samen met zijn vrouw en zijn beide vegetarisch.

Rowy, 24 jaar werkt in de horeca en in het dierenasiel. Houd van reizen, dagjes weggaan, koken/bakken en winkelen

Mandy, werkt in de kinderopvang en woont samen met haar vriend en geadopteerde straathond.

Chantal, 32 jaar. Woont samen met haar vriend en 3 poezen. Sinds 2 jaar vegan.

Dány, 25 jaar en woon samen met mijn vriend en kitten Flo in Barneveld. Werkzaam bij NIPV als trainee informatiemanagement in de functie functioneel beheerder. Houd van krachttraining, lezen, wandelen en het ontdekken van vegan hotspots. Vegetariër sinds 2018 en veganist sinds 2020.

Eindresultaat

Eerste indruk
5/5
Smaak
5/5
Structuur
4.8/5
Prijs/kwaliteit verhouding
4.6/5

Belinda Heerlijk gebak, eerst lekker zoetig met de slagroom, dan fris met appel.

Judith Ontzettend heerlijk gebak. De room is super zacht met een kaneelsmaak. Het deeg is lekker zoet en de inhoud met appelblokjes. Ze zouden hier een taart van moeten maken!

Kirsten Wat een ontzettend lekker gebakje! Echt het allerbeste vegan gebakje dat ik ooit op heb, beter dan vegan patisserie. Het deeg is ontzettend smaakvol, romig en kruidig. De appel vulling zorgt voor een fris zoet zure aanvulling. De perfecte room met kaneel topping maakt het helemaal af. Ik zou dit elke dag kunnen eten.

Dány Mega lekker appelgebakje! De kaneel slagroom maakt het geheel compleet. De vulling is zoals je hem zo verwachten en willen met daarbij het deeg van echt appelgebak. Graag een hele taart van maken zodat je dit kan serveren op een verjaardag!!

Je groene zusjoehoe!! eindelijk gewone vegan gebakjes die er hemels uit zien. Zo smaken ze ook. Ze zijn écht lekker en ik weet zeker dat je hier elke -niet vegan- mee kan verleiden! heerlijk romig. Het énige puntje is dat ik de ‘koek’ iets minder knapperig vond dan verwacht en gehoopt. Maar ik ga deze zéker nog vaker kopen!”

Eindoordeel
4.85/5

De hoogste score tot nu toe! Het gebakje scoort het minst goed op prijs. Maar ach, we zijn en blijven Hollanders 😉 Hoe goedkoper hoe beter. Dit is een absolute aanrader wanneer je iets te vieren hebt of gewoon voor zomaar.

Geschreven door: Bonusvegan