Logo Bonusvegan
Home > Review AH Terra spreads

Review AH Terra spreads

Review AH Terra spreads

Een review van de nieuwe AH Terra spreads. Met onder andere de Thaise curry, Indische pinda, hummus knoflook & kruiden en de vegan filet americain. Helaas was de Tandoori curry nog niet leverbaar. De spreads zijn voornamelijk op basis van groenten, peulvruchten en fruit. Lees verder of deze spreads een aanrader zijn voor de borrel, verjaardag of de vrimibo.

Altijd op de hoogte van de vegan aanbiedingen en nieuwste producten?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Review AH Terra Spreads

  • Indische pinda spread
  • Thaise curry spread
  • Knoflook & kruiden spread
  • Filet Americain

AH Terra Indische pinda spread

Review AH Terra Indische pinda spread

Een vegan spread met 52% groenten (mais en ui) en 23% pinda’s. Deze spread is heel goed gekruid en heeft een pitje. Smaakt naar wat op de verpakking staat. Absoluut een aanrader. Een blijvertje wat mij betreft. Deze doet het goed op stokbrood of toast bij de borrelplank, verjaardag of barbecue. 

AH Terra Thaise Curry Spread

Review AH Terra Thaise curry spread

Een vegan spread op basis van fruit (mango) en peulvruchten (witte bonen). Lijkt bij de eerste hap wat zoetig, maar later komt er een heel licht pitje door. Ik vind hem iets tegenvallen. Wel geschikt voor kinderen omdat hij minder kruidig is dan bijvoorbeeld de Indische pinda spread.

AH Terra knoflook en kruiden spread

Review AH Terra knoflook & kruiden spread

Een vegan spread op basis van kikkererwten. Eigenlijk een verkapte kruidenboter/hummus spread. Wat een perfecte combinatie is! Dit is erg lekker. Romig en goed gekruid. Een goede vervanger voor kruidenboter/ kruidencrème. Erg lekker op stokbrood, maar ik denk dat je dit ook als basis voor een pastasaus zou kunnen gebruiken. Absoluut een blijvertje en staat alweer in het winkelmandje voor volgende week.

AH Terra filet americain

Review AH Terra filet americain spread

Vegan filet americain op basis van plantaardige eiwitten (soja en tarwe). De vorige vegan filet americain van AH was op basis van jackfruit en wat zoetig. Deze spread is niet zoet, maar ik vind het ook niet naar filet americain smaken. Misschien is het anders wanneer je er wat mayo, bosui, peper en zout bij voegt. Het is een prima spread, maar dan in een nog ondefinieerbare smaak. 

Meer product reviews lezen? Klik hier voor meer vegan reviews.

Geschreven door: Bonusvegan