Logo Bonusvegan
Home > Review AH Vegan chocoladeletter hazelnoot

Review AH Vegan chocoladeletter hazelnoot

Review AH vegan chocoladeletter hazelnoot supermarkt

Sinterklaas was nog lang niet in Nederland, maar overal lagen al kruidnoten en chocoladeletters. Een opvallende verschijning dit jaar was de nieuwe AH Vegan chocoladeletter hazelnoot, deze is natuurlijk een review waard! Lees snel verder. 

Altijd op de hoogte van de vegan aanbiedingen en nieuwste producten?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Review AH vegan chocoladeletter hazelnoot

Het testpanel

Belinda, 57 jaar woont samen met dochter, schoonzoon en 6 poezen. Werkzaam als docent op een MBO. Vegetariër sinds begin jaren 90, en veganist sinds 2014.

Jordi, 27 jaar werkt bij de Politie en is veel actief voor het rode kruis. Woont samen met zijn vrouw en zijn beide vegetarisch.

Eva, 38 jaar, woont in Amersfoort met man en twee kinderen, momenteel in verwachting van een derde kindje. Veganist sinds 2017. Werkzaam als Pedagogisch Medewerker en houdt van creatief koken on a budget.

Iris vdH, 28 jaar, woont sinds kort in Scheveningen en geniet volop van het strandleven. Werkt als receptontwikkelaar en is dol op alles wat met eten te maken heeft, vooral het proeven van al het nieuws in het vegan schap! Is er daardoor ook heilig van overtuigd dat je als veganist niks hoeft te “missen” en dat alles te veganizen is, zelfs je meest kazige fantasiën (hallo edelgistvlokken!).

Dány, 25 jaar en woont samen met haar vriend en kitten Flo in Barneveld. Werkzaam bij NIPV als trainee informatiemanagement in de functie functioneel beheerder. Houd van krachttraining, lezen, wandelen en het ontdekken van vegan hotspots. Vegetariër sinds 2018 en veganist sinds 2020. Vegan journey te volgen op instagram: @danybettink.

Judith, @bonusvegan

Eindresultaat​

Eerste indruk
5/5
Smaak
5/5
Structuur
5/5
Prijs/kwaliteit
4/5

Toelichting:

Belinda: “Heerlijk romig met echte stukjes hazelnoot!

Jordi: “Wat een romige chocolade letter zeg. Goede smaak en dat gewoon vegan. Alleen jammer dat hij meer dan 2 keer zo duur is maar dat nemen we maar voor lief

Iris vdH: “Eerste indruk is heel goed, mooie glanzende letter, licht van kleur waardoor het lijkt op melkchocolade. Binnenin zitten heel veel stukjes hazelnoot, echt waar voor je geld! De chocola zelf heeft een goeie bite en is daarna lekker romig van smaak en textuur, de stukjes hazelnoot geven het een fijne crunch. Super lekker, echt een aanrader als je van melkchocolade met nootjes houdt!

Eva: “Ooooh kom er eens kijken hoeveel stukjes noot er in deze letter zit! Heerlijk en goed gevuld. De chocolade smaakt romig en zacht en de hazelnoot is bros en smaakvol. Echt een goede letter.

Dány: “Chocolade met nootjes is hier een favoriet en dat is deze van de AH dus nu ook!! Heerlijk romig en qua smaak ook echt melkchocolade. Knap gedaan door de AH en heel leuk! Dikke tip!

Judith: “Ik heb er al 3 op (d.d. 16 oktober). Misschien zegt dat al genoeg. Het is een romige letter met knapperige stukjes hazelnoot. Als die beste man het land uit is, dan mag deze letter wel in de vorm van een chocoladereep bij Albert Heijn komen te liggen. Of ik moet ze nog even groots gaan inslaan. 😇

Eindoordeel
4.5/5

Een heerlijke vegan chocolade letter! Romig en crunchy door de stukjes hazelnoot. Complimenten voor deze vegan chocoladeletter van de Albert Heijn. Alleen de prijs nog wat naar beneden, dan verdient hij de maximale vijf sterren beoordeling.

Review AH vegan chocoladeletter hazelnoot supermarkt

Geschreven door: Iris Moes

Data Scientist, MSc Technische Geneeskunde. Naast sport en lifestyle heb ik een passie voor website content en beheer.