Logo Bonusvegan
Home > Review Billie Green Salami

Review Billie Green Salami

Review Billie Green salami

Over deze vegan salami gaan veel wilde verhalen te ronde. Op het eerste oog ziet en ruikt net zoals de dierlijke variant. Het vegan fijnproeversteam testte deze salami zowel warm als koud. Of al die wilde verhalen kloppen lees je in deze review van Billie Green Salami.

Altijd op de hoogte van de vegan aanbiedingen en nieuwste producten?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Review Billie Green Salami

  • Billie Green Salami € 1,59
    • Kaufland, Rewe, Edeka (Duitsland)

Review score

Eerste indruk

Smaak

Structuur

Prijs/kwaliteit

Toelichting

Judith: Deze vegan salami is G-E-W-E-L-D-I-G in alle opzichten. Qua geur, structuur, smaak, prijs, ingrediënten en voedingswaarden. Lekker om zo uit het vuistje te eten, op brood of op een pizza. En ook nog eens super betaalbaar! Wanneer ik naar Duitsland ga neem ik gelijk 8 pakjes mee en bewaar ze in de vriezer. Dit merk moet maar heel snel naar Nederland komen.

Eva: Als je 4 keer de verpakking moet lezen omdat je na het proeven niet kunt geloven dat het vegan is zegt dat genoeg toch? HEERLIJK, echt een goede salamismaak, geur en structuur. Deze moet naar Nederland!

Iris vdH: Ik had nog niks over deze salami gehoord en ging er heel blanco en nietsvermoedend in en toen WOW, wat een echte salami smaak ervaring! En de structuur ook! Heel erg onder de indruk van deze salami. Heb er meteen een lekker boterhammetje met kaas, cornichons en mosterd mee gemaakt zoals ik in Zwitserland vaak at. Nostalgie!

Jordi: Wat een perfect product is dit ! Dit komt zo eng in de buurt van wat ik gewend ben. Op tosti maar ook koud is deze gewoon heerlijk. Smelt niet weg en smaakt zo lekker gekruid.

Dány: Wauw, deze salami is niet te onderscheiden van de dieronvriendelijke variant. Smaak, textuur en geur precies zoals ie moet zijn!! Lekker op een broodje maar ook op een pizza. Zodra deze in Nederland verkrijgbaar is ga ik hem meteen inslaan. Echt top!

Eindbeoordeling

Deze salami is geweldig! Op alle fronten, smaak, geur, textuur en prijs! Ook de voedingswaarden zijn erg goed. Voor iedereen die naar Duitsland gaat. Deze moet je geproefd hebben!

Geschreven door: Bonusvegan

Belinda, 57 jaar woont samen met dochter, schoonzoon en 6 poezen. Werkzaam als docent op een MBO. Vegetariër sinds begin jaren 90, en veganist sinds 2014.

Jordi, 29 jaar en werkt bij de overheid. Verder veel actief voor het rode kruis. Woont samen met zijn vrouw en hebben een zoontje van 1 jaar oud. Ze zijn beide veganistisch sinds 2 jaartjes en al langer vegetarisch. Er wordt graag gekookt en lekker gegeten.

Dány, 25 jaar en woont samen met haar vriend en kitten Flo in Barneveld. Werkzaam bij NIPV als trainee informatiemanagement in de functie functioneel beheerder. Houd van krachttraining, lezen, wandelen en het ontdekken van vegan hotspots. Vegetariër sinds 2018 en veganist sinds 2020. Vegan journey te volgen op instagram: @bloeienmetdaan

Kirsten: 44 jaar, getrouwd, twee kinderen (11 en 8) en twee honden (jongste is geadopteerde straat hond). Vegan sinds 2021. Werkzaam in levensmiddelen sector in voedsel veiligheid en kwaliteit. Grote passie voor schminken. Mijn liefde voor koken aan het hervinden.

Iris: 28 jaar, woont sinds kort in Scheveningen en geniet volop van het strandleven. Werkt als receptontwikkelaar en is dol op alles wat met eten te maken heeft, vooral het proeven van al het nieuws in het vegan schap! Is er daardoor ook heilig van overtuigd dat je als veganist niks hoeft te “missen” en dat alles te veganizen is, zelfs je meest kazige fantasiën (hallo edelgistvlokken!).

Lois: 27 jaar, woont vlakbij Gouda. Woont samen met haar vriend, in verwachting van hun eerste kindje. Sinds ongeveer dat ze 12 was vegetariër, nu ruim 4 jaar veganist. Werkt als Sociaal Werker in de psychiatrie en daarnaast een paar uurtjes per week bij het (vegan) restaurant Ministerie van Geluk in Zoetermeer.

Eva: 38 jaar, woont in Amersfoort met man en 3 kinderen. Veganist sinds 2017 omdat haar man het wel “een maandje wilde proberen”. Werkzaam als Pedagogisch Medewerker en houdt van creatief koken on a budget.