Review Johma 100% plantaardige kaas-mosterd salade. Nieuw van Johma! Een vegan kaas-mosterd salade. Die moet natuurlijk geproefd worden. En wat een score! Benieuwd geworden? Lees snel verder. 

Altijd op de hoogte van de vegan aanbiedingen en nieuwste producten?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Review Johma 100% plantaardige kaas-mosterd salade

  • Review Johma 100% plantaardige kaas-mosterd salade € 3,19

Navigatie review

Het testpanel

Belinda, 56 jaar woont samen met dochter, schoonzoon en 6 poezen. Werkzaam als docent op een MBO. Vegetariër sinds begin jaren 90, en veganist sinds 2014.

Jordi, 27 jaar werkt bij de Politie en is veel actief voor het rode kruis. Woont samen met zijn vrouw en zijn beide vegetarisch.

Rowy25 jaar werkt in de horeca en in het dierenasiel. Houd van reizen, dagjes weggaan, koken/bakken en winkelen

Mandy, woont samen met haar vriend en geadopteerde straathond.

Chantal, 32 jaar. Woont samen met haar vriend, dochter en 3 poezen. Sinds 2020 vegan.

Review

Eerste indruk
5/5
Smaak
4.5/5
Structuur
4.5/5
Prijs/kwaliteit verhouding
4.5/5

In de aanbieding prima te betalen. Met extra kaasflakes. De smaak is super goed. Een goede kaas- en mosterdsmaak. Absoluut een topper voor feestjes op een toastje of in het weekend op warme broodjes.

Fijn dat deze smaak er is. Normaal aan de prijs, maar niet duurder dan de zuivel variant. Goede smaak, alleen wel mosterd wat overheersend. Maar lekker romig en een top product!

Erg lekker, mogen wel meer kaassmaken komen maar ook graag de tonijn terug!

Ik ben zo blij met deze nieuwe smaak! Heerlijk op een stokbroodje of een toastje. De visite gaf deze salade zelfs de voorkeur boven de oude kaas salade van Johma!

Eindoordeel
4.5/5

Wat een score voor deze nieuwe vegan salade van Johma! Heerlijk, met kaasflakes en dus een enorme aanrader. Helaas wel ten koste van de vegan tonijnsalade, maar een hele fijne nieuwkomer in de supermarkt. 

Tip: houd de vegan aanbiedingen goed in de gaten, want Johma broodsalades zijn vaak in de aanbieding. 

(Op de rechter foto de kaas-mosterd- en de twee plantaardige kipsalades van Johma). 

Geschreven door

Iris Moes

Student Technische Geneeskunde met een liefde voor sport. Naast een passie voor medische techniek ook enorm geïnteresseerd in media, video/audio, presenteren, fotograferen en schrijven. Mijn creativiteit kan ik lekker kwijt bij Bonusvegan!