KOECKIE

Gisteren kreeg ik dit ontzettend leuke doosje binnen met daarin koeken van Koeckie. Dit is een bedrijf dat wordt gerund door twee fantastische vrouwen, namelijk Judith zelf en Madelon, oftewel;ย Tante Tofu! In deze post ga ik een korte recensie schrijven over deze koeken!

Om te beginnen weet je bij bestellen wat je krijgt. De koeken die afgebeeld worden op deย instagram-paginaย ofย websiteย komen echt overeen met de werkelijkheid. Tot mijn verrassing waren ze zelfs groter, wat achteraf ook geen straf was. Ook op het uiterlijk van de koekjes valt niks aan te merken, ze zien er gewoon fantastisch uit!

Ik had verwacht dat de koeken hard zouden zijn, maar toen ik ze ging snijden bleek het tegenovergestelde. Dit was geen teleurstelling, het verraste me! De koeken waren allemaal erg goed gevuld. Wat heel goed was om te zien, was het feit dat ze bij snijden niet uit elkaar brokkelden! De koeken bleven mooi in hun vaste vorm.

Het moment der waarheid…

Wat smaak betreft is รฉรฉn ding zeker; ze waren niet te zoet en tegelijkertijd precies zoet genoeg! De smaak van het deeg is afhankelijk van de vulling. De volgende koeken heb ik geprobeerd:

De Unicorn koeckie was de zoetste koek. Echter waren de smaken mooi in balans! De witte chocolade binnenin was ook om van te smullen!

De Caramel, Choco, Coffee koek is รฉcht een mix van smaken. Het koffiekoekje bovenop geeft de koffiesmaak. Wanneer je doorkauwt verandert de smaak naar caramel. Bij deze koek heb je dus echt een explosie van smaak! Deze gaat echter waarschijnlijk uit het assortiment…

Last but nog least; de pinda koek! Voor de mensen die niet van plakkerige pindakaas houden even een waarschuwing; de pindakaas plakt! Ik vind dat zelf heel lekker, zeker in combinatie met het deeg is het ook weer niet tรฉ plakkerig. Precies goed dus!

Is het voor herhaling vatbaar? Zeker! Ik heb ook nog lang niet alle smaken geproefd, maar deze drie beschouw ik als een succes!

Wat ook nog wel leuk is om te weten, is dat je de Koeckies in kunt vriezen! Bij mij hebben ze echter de vriezer niet gehaald….