Review Kwekkeboom nacho cheese bloemkool nuggets. De naam doet anders denken, maar deze snack is echt vegan! Nuggets met een korst van nacho chips en vulling van vegan kaas. Een aanrader voor tijdens bijvoorbeeld een (vegan) borrel? Lees snel verder. 

Altijd op de hoogte van de vegan aanbiedingen en nieuwste producten?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Review Kwekkeboom nacho cheese bloemkool nuggets

  • Kwekkeboom Oven & Airfryer Nacho cheese bloemkool nuggets € 4,39

Het testpanel

Tessa, 41 jaar en heeft 2 puberdochters van 12 en 17. Geeft bootcamp lessen en sport zelf ook veel. Laat zich omscholen tot basisschool docent.

Belinda, 56 jaar woont samen met dochter, schoonzoon en 6 poezen. Werkzaam als docent op een MBO. Vegetariër sinds begin jaren 90, en veganist sinds 2014.

Jordi, 27 jaar werkt bij de Politie en is veel actief voor het rode kruis. Woont samen met zijn vrouw en zijn beide vegetarisch.

Rowy, 24 jaar werkt in de horeca en in het dierenasiel. Houd van reizen, dagjes weggaan, koken/bakken en winkelen

Mandy, werkt in de kinderopvang en woont samen met haar vriend en geadopteerde straathond.

Chantal, 32 jaar. Woont samen met haar vriend en 3 poezen. Sinds 2 jaar vegan.

Eindresultaat

Eerste indruk
4/5
Smaak
4/5
Structuur
4/5
Prijs/kwaliteit verhouding
2/5

Er lekker! Goede knapperige bite. Alleen die prijs is zo gigantisch overrated.

Ik heb ze bereid in de Airfryer en ze zijn nog steeds lekker knapperig. Echter vond ik de bloemkool smaak te overheersend. Ook de Nacho stukjes waarmee geadverteerd wordt vind ik niet terug… dan hebben we het maar niet over de prijs.

Heerlijk, lekker pittig!”

Goede (na)smaak, alleen vonden mijn dochters niet dat er een echte nacho smaak aan zat, de bloemkool hadden ze daarentegen ook niet ontdekt. Misschien leuk om een keer tijdens een feestje te serveren, maar zou het niet vaker kopen.”

Ik moest even wennen aan de bite omdat ik een stevigere snack gewend ben, denk ik. Ik vond de smaak niet mega nacho achtig, maar wél lekker. Het korstje is ook lekker krokant.”

Eindoordeel
3.5/5

Geen nacho smaak, maar dus wel heel erg lekker als vegan borrel snack! Over de prijs is iedereen het eens: te duur. Als hij goedkoper was geweest had hij meer sterren gekregen. 

Geschreven door

Iris Moes

Student Technische Geneeskunde met een liefde voor sport. Naast een passie voor medische techniek ook enorm geïnteresseerd in media, video/audio, presenteren, fotograferen en schrijven. Mijn creativiteit kan ik lekker kwijt bij Bonusvegan!