Logo Bonusvegan
Home > Review Oldtimers Seizoensdrop stoofpeer

Review Oldtimers Seizoensdrop stoofpeer

Dit keer een review van de Oldtimers Seizoensdrop stoofpeer. Een vegan drop met een unieke Winterse smaakcombinatie van stoofpeer, kaneel en kardemom. Een zoete en kruidige smaakbeleving. Maar is deze vegan drop een aanrader? Lees snel verder.

Altijd op de hoogte van de vegan aanbiedingen en nieuwste producten?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Review Oldtimers Seizoensdrop stoofpeer

  • Oldtimers Seizoensdrop stoofpeer € 2,69

Het testpanel

Dány, 25 jaar en woont samen met haar vriend en kitten Flo in Barneveld. Werkzaam bij NIPV als trainee informatiemanagement in de functie functioneel beheerder. Houd van krachttraining, lezen, wandelen en het ontdekken van vegan hotspots. Vegetariër sinds 2018 en veganist sinds 2020. Vegan journey te volgen op instagram: @danybettink

Robin, 27 jaar en woont in Rotterdam. Vegan sinds januari dit jaar. Werkzaam als ondernemer en bezig met mn eigen startup (Glimp). We maken apparaten om te helpen met ademhalingsoefeningen om onder andere burnouts te voorkomen. Houd van koken, formule 1 kijken en fotograferen.

Eva, 38 jaar, woont in Amersfoort met man en twee kinderen, momenteel in verwachting van een derde kindje. Veganist sinds 2017. Werkzaam als Pedagogisch Medewerker en houdt van creatief koken on a budget.

Belinda, 57 jaar woont samen met dochter, schoonzoon en 6 poezen. Werkzaam als docent op een MBO. Vegetariër sinds begin jaren 90, en veganist sinds 2014.

Review scores

Eerste indruk 7/10

Smaak 6/10

Structuur 10/10

Prijs/kwaliteit  6/10

Nog een keer kopen? Nee

Toelichting

Dány: “De smaak van stoofpeertjes trotseert je bij de eerste momenten dat je erop kauwt. Heel erg lekker voor een dropsmaak. Helaas was de smaak van de stoofpeertjes snel weg. De structuur is wel precies zoals drop moet zijn. Ik ben niet zo’n snoeperd, maar zou ze als ik dat wel was zeker vaker in huis halen.

Robin: “Ik moest echt even wennen aan de smaak toen ik ze voor het eerst proefde. Het is een smaak die je niet gauw in drop krijgt. En dus weet ik niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Aan de ene kant kun je ze wel achter elkaar weg eten, aan de andere kant is het net geen lekker dropje. Ik zou ze niet perse nog eens kopen, tenzij ze echt gigantisch in de aanbieding zijn.

Eva: “Mijn eerste indruk toen ik het product zag: “huh? Stoofpeer en drop, neh” maar de smaak viel niet tegen, wel een beetje chemisch, niet heel kruidig wat kk wel had verwacht. Een echt Oldtimer dropje qua structuur, lekker stevig en chewy. Ik zou ‘m wel weer kopen als ik zin heb in echt zoete drop maar mijn favorieten blijven de scheepsknopen.

Belinda: “Peer, Kardemom, Kaneel. De eerste twee proef je gelijk en dat is veelbelovend. Naar de kaneel moet je zoeken. Echter al snel vervaagt de smaak. Dat is jammer, want het klonk zo lekker.Toch vind ik het heerlijke drop in het algemeen van Oldtimers en vind ik de Limited Editions leuk gevonden.

Review gaat verder na de foto’s

Eindscore 7/10

De Oldtimers Seizoensdrop stoofpeer is een vegan drop met een verassende smaakcombinatie. De structuur is kenmerkende voor de echte Oldtimers drop, maar de smaak wordt gemengd ontvangen. Deze vegan drop is een aanrader voor liefhebbers van stoofpeer en Winterse kruiden, of van fijnproevers die houden van unieke smaakcombinaties.

Review Oldtimers Seizoensdrop vegan Stoofpeer

Geschreven door: Iris Moes

Student Technische Geneeskunde met een liefde voor sport. Naast een passie voor medische techniek ook enorm geïnteresseerd in media, video/audio, presenteren, fotograferen en schrijven. Mijn creativiteit kan ik lekker kwijt bij Bonusvegan!