Review vegan frikandelbroodje van de Albert Heijn. De graaf bakery bracht het vegan kaasbroodje in de schappen van de AH to Go en nu het vegan frikandelbroodje in de winkel bij de bakkers afdeling. Jeugdherinningen! Lees hier wat de leden vaan het testpanel van het broodje vinden.

Altijd op de hoogte van de vegan aanbiedingen en nieuwste producten?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Review: vegan frikandelbroodje van de Albert Heijn

*prijs is verhoogd naar € 1,19 (laatste prijs juli 2023)

Het testpanel

Tessa, 41 jaar en heeft 2 puberdochters van 12 en 17. Geeft bootcamp lessen en sport zelf ook veel. Laat zich omscholen tot basisschool docent.

Belinda, 56 jaar woont samen met dochter, schoonzoon en 6 poezen. Werkzaam als docent op een MBO. Vegetariër sinds begin jaren 90, en veganist sinds 2014.

Jordi, 27 jaar werkt bij de Politie en is veel actief voor het rode kruis. Woont samen met zijn vrouw en zijn beide vegetarisch.

Rowy, 24 jaar werkt in de horeca en in het dierenasiel. Houd van reizen, dagjes weggaan, koken/bakken en winkelen

Mandy, werkt in de kinderopvang en woont samen met haar vriend en geadopteerde straathond.

Chantal, 32 jaar. Woont samen met haar vriend en 3 poezen. Sinds 2 jaar vegan.

Eindresultaat​

Eerste indruk
5/5
Smaak
4/5
Structuur
4/5
Prijs/kwaliteit verhouding
5/5

Toelichting:
Heerlijk broodje! Koud is hij een beetje taai, maar even opwarmen in de oven en dan is hij is lekker knapperig! Het broodje is wel iets steviger de dierlijke variant

“Een aangename verassing. Hij is vergelijkbaar met de vegetarische(roomboter) variant, maar het bladerdeeg is nog steeds erg lekker. Hij is misschien wat aan de droge/taaie kant, maar de currysaus die erin zit maakt een hoop goed.” 

“Lekker frikandelbroodje. Iets wat ik nog wel miste in de winkel. Smaak is goed, genoeg saus, vers is ie lekker krokant. jammie!”

De frikadel had iets meer gekruid mogen zijn, de bite en structuur waren wel heel goed. Het bladerdeeg was een beetje taai, maar dat kan komen omdat we het de dag na aankoop hebben opgewarmd in de oven.”

Lekker broodje, worstje is pittig en zoet tegelijk, wel beter warm dan koud eten.”

Eindoordeel
4.5/5

Een goede beoordeling voor het AH Vegan frikandelbroodje. Over de structuur verschillen de meningen (droog en taai), het advies is om hem warm/opgewarmd te eten.