Logo Bonusvegan
Home > Review vegan Philadelphia

Review vegan Philadelphia

Vegan philadelphia plantaardig review bonusvegan

Dit keer een review van de vegan philadelphia. Deze plantaardige roomkaas was al eerder in de schappen bij onze buurlanden te vinden en dan nu ook in Nederland. Te vinden bij Plus, Coop en Deka in het koelschap bij de dierlijke varianten van de roomkazen. Een bakje van 145 gram kost € 2,99. Lees hieronder hoe hij smaakt.

Altijd op de hoogte van de vegan aanbiedingen en nieuwste producten?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Het testpanel

Eindresultaat​

Eerste indruk
4.7/5
Smaak
5/5
Structuur
5/5
Prijs/kwaliteit verhouding
1.7/5

Toelichting:


Dány: “Weer een mooi nieuw product. Nu ook Philadelphia die mee gaat op de plantaardige trein, top! De plantaardige roomkaas is zoals ik een roomkaas ken; romig 🤪. Op een geroosterd broodje gehad met zout en peper & dat was een hit!

Judith: “Dit smaakt precies zoals ik me kan herinneren van philadelphia. De vegan roomkaas is goed romig en niet keihard. Heeft geen overheersende kokossmaak. De prijs is alleen véél hoger dan de reguliere versies. Jammer! En hij is nu nog moeilijk verkrijgbaar. Meerdere supermarken af gegaan en uiteindelijk heb ik hem in een grotere Plus in Utrecht gevonden. Lekker op brood met groente of met vegan zalm. Ben ook benieuwd of je er makkelijk monchou mee kunt maken.” 

Chantal: “Ik ben benieuwd naar dit product! Ziet er goed uit en ruikt lekker en de smaak is echt heeeeel fijn, zacht en romig. Precies zoals t hoort te zijn! Lekker op een broodje met kiemgroenten”

Eindoordeel
4.1/5

Een goede vervanger voor de koemelk variant. Je proeft vrijwel geen verschil. Erg romig en lekker smeerbaar. Doet het goed op brood. Nadeel is dat de prijs aan de dure kant is en hij nog niet goed verkrijgbaar is. Een absolute aanrader! 

Geschreven door: Bonusvegan