
Home > Stir-fry no beef met bimi en oestersaus
Stir-fry no beef met bimi en oestersaus
20 mei 2024
Noedels metĀ stir-fry (kort bakken in hete olie) no-beef, bimi en oestersaus. Een smaakvol gerecht met veel knapperige groenten. De vegan stoofstukjes maken het Oosters, maar je kunt natuurlijk ook vegan kipstukjes gebruiken. Garneer met chilisaus, koriander, geroosterde sesamzaadjes en gehakte pinda’s.
Altijd op de hoogte van de vegan aanbiedingen en nieuwste producten?
Stir-fry no beef met bimi en oestersaus navigatie
Basis ingrediƫnten
- Gember
- Knoflook
- Bosuien
- Chinese kool
- Bimi
- Sesamolie
- Edamame boontjes
- Sobanoedels
- Vegan stoofstukjes
- Vegan oestersaus
Vegan beefstukjes
- Redefine Meat Pulled beef
- Albert Heijn, Crisp
- AH Terra Plantaardige stoofstukjes
- PLNT Stoofstukjes als rund + jus

Stir-fry met no-beef, bimi en oestersaus
Porties 2 personen
Ingrediƫnten
- 1,5 cm verse gember
- 2 tenen knoflook
- 2 bosuien
- 1/2 Chinese kool
- 200 g bimi
- 1,5 el sesamolie
- 100 g edamame boontjes
- 135 g sobanoodles
- 200 g vegan stoofstukjes
- 2 el vegan oestersaus van Megachef
Ter garnering
- chilisaus
- koriander
- gehakte pinda's
- geroosterde sesamzaadjes
Instructies
- Schil de gember en snijd fijn. Snijd de knoflook fijn en de bosui, bimi en Chinese kool in stukken van 3 cm.
- Kook de sobanoodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit de helft van de sesamolie in een wok en bak de gember, knoflook, bosui, bimi, Chinese kool en edamame boontjes 7 min. op hoog vuur. Schep uit de pan. Verhit de rest van de olie in de wok en bak de vegan stoofstukjes nog 2 minuten op hoog vuur en voeg de gewokte groenten weer toe aan de wok.
- Meng Megachef vegan oestersaus door de groenten en stoofstukjes. Doe de noodles in diepe borden, de groenten erboven op en breng op smaak met Megachef premium chilisaus.
Notities
Dit recept is een geveganized recept van Allerhande: Stir-fry met biefstuk, bimi en oestersaus.