Vegan aanbiedingen week 01

De vegan aanbiedingen van week 1 van 2022 zijn er!
Mooie deals gewoon in jouw supermarkt te vinden.
Hieronder een handig overzicht per supermarkt.
Want vegan producten hoeven  helemaal niet duur te zijn. 

Steun het aanbiedingen team!

Het aanbiedingen team heeft afgelopen jaar helemaal gratis en voor niets ieder weekend alle folders doorgebladerd. Op zoek naar de beste aanbiedingen en nieuwe producten. We hopen het veganisme hiermee toegankelijker, makkelijker en goedkoper te maken voor iedereen. Mocht je ons willen bedanken/steunen voor alles wat je afgelopen jaar hebt kunnen besparen door plantaardige producten te kopen, dat kan op de volgende manieren:

  • Doe een donatie hieronder ⬇️*
  • Deel de aanbiedingen met jouw familie, vrienden, kennissen, collega’s, tindermatches en klasgenoten.
  • Abboneer je op de nieuwsbrief (klik hier)
  • Volg ons op Instagram

Bedrag

* Waar gaat jouw donatie naar toe? De donaties worden verzameld en gebruikt om  het aanbiedingen team een bedankje te sturen. 

Nieuwsbrief

Iedere week op de hoogste van de allernieuwste vegan producten en aanbiedingen

Schijf je hier in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Dankwoord vrijwilligers

De aanbiedingen komen tot stand door een geweldige groep vrijwilligers die zich ieder weekend belangeloos inzetten voor een meer vegan wereld. Samen maken we de wereld een stuk makkelijker en diervriendelijker.

Maaike, Anouk, DaphneAmyJenny, DanielleAnne, Daniëlle & IrisDANKJEWEL 💚

Weten wie deze meiden zijn? Klik HIER om ze te ontmoeten.

Vegan aanbiedingen week 01 -2022

Deze week vind je de Alpro bij zoals de Dekamarkt in de aanbieding 1 + 1 gratis. Maar de Dekamarkt heeft ook het huismerk vleesopvolgers met heerlijk vegan chicken tenders voor 1,39. Bij de Dirk koop je Alpro met 50% korting. Bij de Plus scoor je deze week Garden Gourmet vleesopvolgers voor 1,99 en is de Yogho Yogho 1+1 gratis. Bij Albert Heijn is de Beyond Meat in de aanbieding en krijg je de 2e gratis. Ook zijn alle A-merk Plantaardige variaties op eetzuivel de 2e gratis. Als je deze week langs Jan Linders gaat vergeet dan zeker niet Alpro vers of houdbaar in de aanbieding mee te nemen voor 1 + 1 gratis. En de Lidl gaat weer los met diverse Vegan alternatieven voor kaas vanaf €1,59 en glutenvrije haverkoekjes voor €1,99