De vegan aanbiedingen van week 25 van 2022 zijn er!
Mooie deals gewoon in jouw supermarkt te vinden.
Hieronder een handig overzicht per supermarkt.
Want vegan producten hoeven  helemaal niet duur te zijn. 

VAKANTIE ALERT!

De zomervakantie staat over een kleine maand alweer voor de deur. Zo ook voor ons. Ons ijzersterke en gemotiveerde team is ook toe aan vakantie. Daarom zullen we in de maanden Juli, Augustus en September minder supermarkten delen.  Om te weten van welke supermarkten jullie gebruik maken zouden we het fijn vinden als je deze enquete invult.

Nieuwsbrief

Iedere week op de hoogste van de allernieuwste vegan producten en aanbiedingen

Schijf je hier in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Dankwoord vrijwilligers

De aanbiedingen komen tot stand door een geweldige groep vrijwilligers die zich ieder weekend belangeloos inzetten voor een meer vegan wereld. Samen maken we de wereld een stuk makkelijker en diervriendelijker.

Maaike, Anouk, DaphneAmyJenny, DanielleAnne, Daniëlle & IrisDANKJEWEL 💚

Weten wie deze meiden zijn? Klik HIER om ze te ontmoeten.

Vegan aanbiedingen week 25 -2022

Deze week vind je de Oatly drink bij de Dekamarkt 2 voor € 3,00, de Like Meat Chicken bites voor  1,99 én de Johma salade 3 voor  5,99. Bij de Aldi scoor je Meat Free Days vegan burgers voor  2,49 en Mini Turk brood meergranen voor  1,19. Bij Albert Heijn moet je zijn voor de Beyond Meat van € 2,99 en de Ben & Jerry Non-Dairy voor € 4,50 per stuk. Naar de Coop moet je zeker gaan voor de Boon vleesopvolgers voor 2 voor € 4,99 en de Ola waterijs en Cornetto 2 voor € 4,99. Vergeet ook de Dirk niet met de Meatless Farm vleesopvolgers voor € 1,99!