De vegan aanbiedingen van week 52 van 2022 zijn er!
Mooie deals gewoon in jouw supermarkt te vinden.
Hieronder een handig overzicht per supermarkt.
Want vegan producten hoeven  helemaal niet duur te zijn. 

Nieuwsbrief

Iedere week op de hoogste van de allernieuwste vegan producten en aanbiedingen

Schijf je hier in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Dankwoord vrijwilligers

De aanbiedingen komen tot stand door een geweldige groep vrijwilligers die zich ieder weekend belangeloos inzetten voor een meer vegan wereld. Samen maken we de wereld een stuk makkelijker en diervriendelijker.

Maaike, Anouk, RelindeJenny, DanielleDaniëlle & IrisDANKJEWEL 💚

Weten wie deze meiden zijn? Klik HIER om ze te ontmoeten.

Vegan aanbiedingen week 52 -2022

De laatste week vegan aanbiedingen van 2022. Wat zal volgend jaar allemaal brengen? Deze week veel vegan aanbiedingen voor Oud & Nieuw. Appelbeignets, chips, gourmet mini’s, dipjes en chips. Albert Heijn gaat nog even door met de Gourmet mini’s 2+1 gratis. Ook de nieuw VFC (Vegan Fried Chick*n) is 2+1 gratis. Lekker voor op de snackplank met oud&nieuw. Coop heeft alle Alpro gekoeld 2 voor € 3,49. Fijn om in te slaan voor het nieuwe jaar. Dekamarkt heeft de vegan appelflappen over € 0,79. Net als de vegan appelbeignets 4 voor € 2,99. Bij Dirk zijn de vegan appelbeignets ietsje goedkoper. 4 voor € 2,49. 😉 Kruidvat heeft het huismerk douche- haar- en gezichtverzorging in de aanbieding voor mooie prijsjes. Bij plus is alle Violife met 30% korting en de Kips vegan broodbeleg 2 voor € 2,49. En mocht je de vegan Johma salades willen inslaan  3 voor € 5,00 bij Vomar is toch wel de beste deal. 

Geschreven door

Iris Moes

Student Technische Geneeskunde met een liefde voor sport. Naast een passie voor medische techniek ook enorm geïnteresseerd in media, video/audio, presenteren, fotograferen en schrijven. Mijn creativiteit kan ik lekker kwijt bij Bonusvegan!