Logo Bonusvegan
Home > Vegan gevulde pannenkoeken met speculoos

Vegan gevulde pannenkoeken met speculoos

vegan gevulde pannenkoeken met speculoos en blauwe bessen

Deze week deelt Dány een ontbijtrecept voor vegan gevulde pannenkoeken met speculoos en blauwe bessen. Dit recept is perfect op dagen dat je meer tijd hebt in de ochtend & wat speciaals op tafel wilt zetten. 


Dány is onderdeel van Team Bonusvegan, en ook is ze zelf behoorlijk actief of op haar eigen Instagram pagina. Ze houdt van sporten en deelt graag (sport)tips en recepten binnen een vegan lifestyle. Vandaag deelt ze een van haar eiwitrijke vegan ontbijtrecepten.

Altijd op de hoogte van de vegan aanbiedingen en nieuwste producten?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Vegan gevulde pannenkoeken met speculoos

vegan gevulde pannenkoeken met speculoos en blauwe bessen

Vegan gevulde pannenkoeken met speculoos en blauwe bessen

Oh mensen deze wil je maken!! Het water loopt me al in de mond als ik de foto's weer zie. Dit recept is echt mega lekker en maakt van jouw ochtend een groot feest. Niet alleen om te eten maar ook om ze te maken! De combinatie van het zoete van de speculoos en het frisse van de blauwe bessen past perfect. Doe jezelf een plezier een ga deze snel maken.
Porties 10 pannenkoeken

Ingrediënten
  

Vegan pannenkoeken

  • 1 pak Pannenkoekenmix Bijv. Koopmans Original
  • 850 ml Amandeldrink (ongezoet)
  • 2 eetlepels Ei vervanger Bijv. orgran no egg replacer

Vulling

  • 100 gram Diepvries blauwe bessen
  • Speculoos

Notities

Bereidingswijze (zie ook de Instagram reel)
  1. Mix de pannenkoekenmix met de amandelmelk en de eivervanger.
  2. Bak de pannenkoeken zoals je gewend bent.
  3. Ontdooi de diepvries blauwe bessen in de magnetron en prak deze tot een soort jam.
  4. Beleg de helft van de pannenkoek met speculoos en vouw dan dubbel.
  5. Beleg nu de bovenkant van de opgevouwen pannenkoek met het blauwe bessen mengsel en rol dan op.
  6. Serveer met je favo sojayoghurt & geniet!!
vegan gevulde pannenkoeken met speculoos en blauwe bessen Dany

Geschreven door: Dany

Socioloog met grote interesse in sport, voeding en het brein. Het is mijn passie om mensen op een toegankelijke manier kennis te laten maken met de plantaardige keuken. Dit is dan ook precies waarom ik onderdeel ben geworden van Bonusvegan!