Vegan kaasbroodje AH to Go

Ja het is echt waar! Een vegan kaasbroodje bij de AH to go.  Er komen ook daar steeds meer vegan opties. Sinds 5 november 2021 ligt het vegan kaasbroodje met violife in de schappen. Ze kan ze vinden bij de bakkerij afdeling waar ook de dierlijke kaasbroodjes en saucijzenbroodjes liggen.

Altijd op de hoogte van de vegan aanbiedingen en nieuwste producten?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Vegan kaasbroodje

Tussen de dierlijke en vegetarische bladerdeeg hapjes en broodjes ligt dan nu eindelijk een vegan optie. (hoewel een vegetarisch saucijzenbroodje gemakkelijk te veganizen is, maar dat voor een andere keer) Een vegan kaasbroodjes met violife kaas! De prijs €2,00 per stuk.

Vegan kaasbroodje AH to Go

De smaak

Dit broodje smaakt zoals je denkt dat het smaakt. Knapperig van buiten en smeuïg aan de binnenkant. Met de smaak van Goudse kaas. De kaas is goed gesmolten, dit smaakt zoals de dierlijke versie. 

Ingrediënten vegan kaasbroodje

Violife

Violife ligt al een aantal jaar in de schappen met vegan kaasopvolgers. De meest bekende zijn de original plakken en de grated mozarella. 

(lees verder onder de afbeelding)

Sinds 2019/2020 zijn er steeds meer vegan violife producten bijgekomen. Mijn 2 favorieten zijn de prosociano wedge die je super goed kunt raspten over de pasta heen of een broodje vegan filet americain. De andere favoriet is de Greek White. Die je goed door de salade kunt doen, maar ook goed smelt in een ovenschotel.

(lees verder onder de afbeelding)

Weten welke producten er allemaal zijn van violife? Je kan ze vinden in het item: Vegan Swap – Kaasopvolger.

Sinds oktober 2021 heeft violife ook Violife Block. Gezouten en ongezouten boter die je kunt gebruiken voor het bakken. (ter vervanging van Flora boter) Deze zijn ook op basis van kokos. Flora boter was op basis van palm, zonnebloem en raapzaadolie. 

Weten of de violife in de aanbieding is: klik hier voor de pagina met alle vegan aanbiedingen.