Home > Vegan kerst Allerhandig 2021 – e-book

Vegan kerst Allerhandig 2021 – e-book

Release! Vegan kerst Allerhandig 2021.
Tien influencers hebben in samenwerking met de vegetariërsbond de handen ineen geslagen. Zij hebben de kerst Allerhande een plantaardige twist gegeven. In de vorm van een e-book die gratis (!) te downloaden is op deze pagina.

Recepten veganizen

Dit jaar staan er in de Allerhande meer dan 15 vegan recepten. Wat laat zien dat veganistisch eten steeds meer genormaliseerd wordt. Toch zijn er nog 20 recepten uit de kerst Allerhande 2021 geveganized . De recepten zijn zo gemaakt dat je ze met producten uit de supermarkt kunt veganizen. Onder het mom van Kerst Allerhandig kan je al deze recepten terug vinden in onderstaand e-book. Die gratis te downloaden is via onderstaande button.

Bijdragers

Word donateur van de vegetariërsbond!

De Vegetariërsbond (officieel De Nederlandse Vegetariërsbond) wil iedereen laten proeven van die rijke, gezonde vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten. Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen waarbij geproefd kan worden van smakelijke vleesloze gerechten.

Ik steun jullie missie en word donateur

Als dank voor je donatie ontvang je:
  • Gratis het boek Dog.Eat.Plant t.w.v. €25 OF het kookboek ‘Vegabijbel’ t.w.v. €32 OF het kookboek ‘Family.Eat.Plant.’ t.w.v. €25
  • Gratis! 4 x per jaar Lekker Vega Magazine
  • Korting! Je krijgt korting in B&B-adresjes en hotels geschikt voor vegetariërs, korting van geselecteerde diëtisten (vegetariërs en veganisten) en korting op producten in webshops – zie voor actueel overzicht de pagina DonateursVoordeel
  • Gratis! Persoonlijke voedingsscan van onze Voedingskundige Sytske de Waart.

E-book Vegan kerst Allerhandig 2021

Download hieronder het gratis het
kerst allerhandig e-book. ↓

Dankwoord

Grote dank aan Judith (@bonusvegan) & Lisette (@volwaardigplantaardig) die van deze editie een nog groter project hebben gemaakt. Zij zijn 4 dagen lang 12 uur per dag bezig geweest om dit e-book neer te zetten. Met een prachtig resultaat.

Dank aan alle bijdragers van dit prachtige e-book:

Miriam
Amy
Judith
Lisette
Dennis
Jason
Sytse
Suzanne
Emma
Alexandra

Dank in het bijzonder aan de Vegetariërsbond en al zijn medewerkers, die er elke dag keihard aan werken om de consumptie van vlees te verminderen.

Tevens dank aan Viola’s Patisserie voor haar bijdrage aan de prachtige soezenkrans! De cover van dit magazine. Bij Viola’s Patisserie moet iedereen kunnen genieten van patisserie, maar wel op een verantwoorde manier. Daarom heeft Viola als eerste van Nederland de vegan patisserie-opleiding aan de Callebaut Academy in het Verenigd Koninkrijk gevolgd. Alle gebak is geperfectioneerd, puur natuur en met de hand gemaakt. Dat proef je!

Geschreven door: Bonusvegan