Vegan wijn hema Bonusvegan omslagfoto

Bij HEMA vind je steeds vaker vegan producten. Denk daarbij aan cosmetica en persoonlijke verzorging. HEMA heeft ook een groot assortiment met vegan wijn. Wit, rood, rosé én bubbels. Je herkent de vegan wijnen aan het vegan HEMA logo op de website of een vegan logo op de flessen. (zie hieronder). Hieronder vind je er een aantal + andere vegan producten van HEMA om te snacken.

HEMA vegan wijn vegan logo

Altijd op de hoogte van de vegan aanbiedingen en nieuwste producten?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Vegan wijn bij HEMA navigatie

HEMA wijn review

HEMA vegan wijn en chips

Van links naar rechts

Positive rosé in papieren fles € 9,00

Een heerlijk fruitige makkelijk te drinken rosé. Voordeel van deze fles is dat hij licht is en dus makkelijk te vervoeren. Handig voor komende zomer bij een lunch in het park of barbecue buiten de deur.

G7 merlot € 5,50

Deze merlot is heerlijk voor een herfstige dag. Een niet al te zware rode wijn met een fijne fruitige afdronk. Doet het ook goed in een vegan Boeuf Bourguignon.

The boho life verdejo sauvignon blanc biologisch € 5,50

Dit is een heerlijke zachte wijn voor bij de borrel. Een heerlijke drinkt-makkelijk-weg-wijn. Doet het ook goed in de risotto

Baglietti Extra Dry Prosecco N°10 € 10,00

Een fijne betaalbare bubbel. Een droge prosseco met een fijne prikkelende smaak. Ook erg lekker om er spoom mee te maken.

Brezos del Valle Verdejo € 5,50

Een frisse wijn met een klein zuurtje erin. Een fijne wijn voor een zomerse dag. Drink hem goed koud dan is hij extra smaakvol.

 

Rosé

HEMA verkoopt twee wijnen in een papieren fles. De fles is voor 94% recyclebaar en 100% vegan. Het is een blend van Cabernet Sauvignon en Pinot Nero uit Italië. 

HEMA vegan rose in papier

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Hema.nl
Disclaimer