Logo Bonusvegan
Home > Vegan gevulde pasta met romige tijmsaus en kaassnippers

Vegan gevulde pasta met romige tijmsaus en kaassnippers

Vegan gevulde pasta met romige tijmsaus en kaassnippers

Vegan gevulde pasta met romige tijmsaus en kaassnippers. Gebruik de Albert Heijn Biologisch Mezzelune ceci e lenticchie vegan gevulde pasta. Met vegan basissaus van de Remia, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en tuinkers. In een handomdraai een heerlijke vegan pasta op tafel.

Altijd op de hoogte van de vegan aanbiedingen en nieuwste producten?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Vegan gevulde pasta

  • AH Biologisch Mezzelune ceci e lenticchie vegan €2,99
  • Smaakt Bio Tortellini Eekhoorntjesbrood €3,39
  • Smaakt Vegan Ravioli €3,39
 
  • Lidl vegan ravioli €1,99
    • Speciale weken. (Kan ingevroren worden)
  • Vegaliano Ravioli with Fresh Fermaggio & Porcini Mushrooms €5,90
  • Vegaliano Ravioli with Fresh Fermaggio, Radicchio & Walnuts €5,80

Vegan parmezaanse kaas

  • Violife Alternatief voor prosociano kaas wedge €3,49 / €23,27 KG
  • Violife Geraspt Prosociano €2,49/ €24,90 KG
  • Willicroft Parmesan 3,99

Vegan kookroom

  • Blue Band 100% plantaardig kookroom € 1,18 / € 4,72 L
  • Melkan Soja keuken kookroom 100% plantaardig
    € 0,99 / € 4,95 L
  • Oatly! Haver cuisine bio
    € 1,24 / € 4,96 L

Voor alle vegan kookroom zie: Alle vegan kookroom op een rijtje

Remia basissaus Wit

Vegan gevulde pasta met romige tijmsaus en kaassnippers

Ravioli met romige tijmsaus en kaassnippers

Heerlijk gevulde pasta met vegan romige tijmsaus en vegan kaassnippers
5 van 1 stem
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 25 minuten
Totale tijd 35 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 2 pakken AH Biologisch Mezzelune ceci e lenticchie vegan (koelvers)
  • 250 ml vegan kookroom (zie: vegan kookroom) of Remia basissaus wit
  • 20 g ongezouten roomboter violin vioblock
  • 80 gr vegan (geraspte) parmezaanse kaas (zie: vegan kaas)
  • 30 gr pijnboompitten
  • 3 takjes tijm
  • 2 teentjes knoflook
  • tuinkers
  • boter/olie om te bakken

Instructies
 

  • Rooster de pijnboompitten in een pan zonder olie goudbruin.
  • Bereid de Mezzelune ceci e lenticchie volgens de aanwijzing op de verpakking
  • Ris de blaadjes van de takjes tijm en pers de knoflook. Smelt boter in de pan en fruit de tijm en knoflook op laag vuur
  • Schenk de vegan kookroom erbij en breng zachtjes aan de kook.
  • Voeg al roerend de helft van de vegan geraspte parmezaanse kaas erbij tot het een egale saus wordt.
  • Verdeel de Mezzelune ceci e lenticchie en de saus over 4 borden en bestrooi met pijnboompitten, kaassnippers en de tuinkers.
  • Lekker met vers gemalen zeezout en zwarte peper.

Optioneel

  • Voeg 400 gram gebakken kastanje champignons of paddenstoelen melange toe.

Vervangtip!

  • Vervang de vegan kookroom door de remia basissaus wit.

Notities

Dit recept is geveganized uit de kerst Allerhande 2020
Ravioli met romige tijmsaus en kaassnippers

Geschreven door: Bonusvegan