Logo Bonusvegan
Home > Vegan naanbrood met knoflook en koriander

Vegan naanbrood met knoflook en koriander

Vegan naanbrood recept

Vegan naanbrood is super makkelijke zelf te maken. Vrijwel al het naanbrood in de supermarkt bevat melk (door de yoghurt). Meng zelfrijzend bakmeel met vegan yoghurt en een snufje zout en je hebt eigen gemaakt naanbrood. Besmeer met een knoflook/koriander olie en genieten maar.

Altijd op de hoogte van de vegan aanbiedingen en nieuwste producten?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Vegan naanbrood navigatie

Vegan yoghurt ideeën

  • Alpro Mild & Creamy Yoghurt Naturel Zonder Suikers 1,75
  • Lidl Soja yoghurt ongezoet € 1,29
  • Aldi Sojayoghurt naturel €1,29

Vegan kant-en-klaar naanbrood

vegan naanbrood recept

Vegan naanbrood met knoflook en koriander

Vegan naanbrood gemaakt van twee ingrediënten. Zelfrijzend bakmeel en vegan yoghurt. Besmeer het naanbrood met olijfolie en kruiden naar keuze. In dit recept wordt knoflook en koriander gebruikt.
Gang Bijgerecht
Porties 4 naanbroodjes

Ingrediënten
  

  • 200 g zelfrijzend bakmeel of 200 g bloem + 8 g bakpoeder
  • 150 g vegan yoghurt
  • snufje zout

Kruidenmengsel

  • 3 el (olijf)olie
  • 20 g koriander fijn gehakt
  • 2 tenen knoflook (geperst)

Instructies
 

Naanbrood

  • Meng het zelfrijzend bakmeel met een snuf zout en dan vervolgens met de vegan yoghurt
  • Maak er vier bolletjes van en druk deze plat
  • Verhit een pan op middelhoog vuur met een klein beetje olie
  • Bak het naanbrood tot het aan beide kanten goudbruin is

Kruidenmengsel

  • Meng de (olijf)olie met de geperste teentjes knoflook en koriander.
  • Besmeer beide kanten van het naanbrood in met het koriander/knoflookmengsel. Bak beide kanten op laag vuur nog 1 minuutje.

Geschreven door: Bonusvegan