Home > Vegan zalmfilet teriyakisaus met broccoli en noodles
Vegan zalmfilet teriyakisaus met broccoli en noodles
6 maart 2022Vegan zalmfilet teriyakisaus met broccoli, wortel, bosui en noodles. Super eenvoudig te maken en ontzettend lekker. Voeg eigen toppings toe zoals gecrushte pinda’s, rode peper, koriander etc. De zalmfilet is te koop bij de grotere supermarkten. Je leest hier de verkooppunten.
Altijd op de hoogte van de vegan aanbiedingen en nieuwste producten?
Vegan zalmfilet teriyakisaus met broccoli navigatie
Vegan teriyakisaus
- Go-Tan Original wok teriyaki € 1,77
- Conimex Woksaus teriyaki € 1,86
- AH Woksaus teriyaki € 1,69
- AH Verse woksaus teriyaki € 1,69
- Lidl Teriyakisaus met gember € 1,99
- Lee kum kee Teriyaki saus € 2,09
Vivera plantaardige zalmfilet
Vegan zalmfilet teriyakisaus met broccoli en noodles
Snelle en makkelijk plantaardige zalm teriyakisaus met noodles, broccoli, wortel, bosui en rode peper
Bereidingstijd 25 minuten min
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen
Ingrediënten
- 2 Vivera plantaardige zalmfilets
- 180 ml Teriyakisaus (zie hierboven voor inspiratie)
- 200 gr (udon) noodles
- 200 gr broccoli
- 150 gr geraspte wortel
- 2 bosuien
- olie om in te bakken
Garnering
- 1 rode peper
- handje gecrushte pinda's
- koriander
- sesamzaadjes
Instructies
- Bak de Vivera plantaardige zalmfilet in olie tot de korst goudbruin is. Zet de warmtebron uit en besmeer met 80ml teriyakisaus. Draai om en bak eventjes aan.
- Snijd 200 gram broccoli in roosjes en 2 bosuien in stukjes.
- Wok de broccoli en bosui in een scheut olie 7 minuten op hoog vuur in een wokpan. Voeg 150 gram in reepjes gesneden wortel toe en bak nog 3 minuten mee. Voeg 100ml teriyakisaus toe en roer goed door.
- Garneer met rode peper, gecrushte pinda's, koriander, sesamzaadjes.