Ga terug
Spaghetti vegan balletjes tomatensaus

Budget: Spaghetti met vegan balletjes

Gang Diner
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 300 g spaghetti
  • 1 gele ui gesnipperd
  • 2/3 teentjes knoflook gesnipperd
  • 2 grote (tros)tomaten
  • 2 blikken Lidl biologisch tomatenblokjes basilicum (425 ml per blik)
  • 2 pakken vegan balletjes (200 g per pak)
  • olie om in te bakken

Optioneel

  • vegan geraspte kaas
  • courgette, in blokjes
  • champignons
  • paprika
  • doperwten
  • pijnboompitten

Instructies
 

  • Kook de spaghetti zoals op de verpakking staat aangegeven.
  • Bak de ui en knoflook in olie kort aan en voeg de vegan balletjes toe.
  • Voeg de verse tomaten en het blik tomatenblokjes toe en laat 5 minuutjes doorkoken. Breng op smaak met peper en zout.
  • Meng de spaghetti met de balletjes in tomatensaus.
  • Voilà. Eet smakelijk.

Optioneel

  • Voeg bij het bakken van de balletjes courgette toe.
  • Bestrooi met vegan geraspte kaas.

Notities

In plaats van gekruide tomatenblokjes kan je ook naturel tomatenblokjes gebruiken en wat gedroogde oregano, basilicum en tijm toevoegen.