Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Budget: Spaghetti met vegan balletjes
Recept afdrukken
Pin recept
Gang
Diner
Porties
4
personen
Ingrediënten
300
g
spaghetti
1
gele ui gesnipperd
2/3
teentjes
knoflook gesnipperd
2
grote
(tros)tomaten
2
blikken
Lidl biologisch tomatenblokjes basilicum
(425 ml per blik)
2
pakken
vegan balletjes
(200 g per pak)
olie om in te bakken
Optioneel
vegan geraspte kaas
courgette, in blokjes
champignons
paprika
doperwten
pijnboompitten
Instructies
Kook de spaghetti zoals op de verpakking staat aangegeven.
Bak de ui en knoflook in olie kort aan en voeg de vegan balletjes toe.
Voeg de verse tomaten en het blik tomatenblokjes toe en laat 5 minuutjes doorkoken. Breng op smaak met peper en zout.
Meng de spaghetti met de balletjes in tomatensaus.
Voilà. Eet smakelijk.
Optioneel
Voeg bij het bakken van de balletjes courgette toe.
Bestrooi met vegan geraspte kaas.
Notities
In plaats van gekruide tomatenblokjes kan je ook naturel tomatenblokjes gebruiken en wat gedroogde oregano, basilicum en tijm toevoegen.