Logo Bonusvegan
Home > Spaghetti met vegan balletjes in tomatensaus € 1,74 p.p.

Spaghetti met vegan balletjes in tomatensaus € 1,74 p.p.

Spaghetti met vegan balletjes in tomatensaus en dat ook nog eens biologisch voor € 1,74 per persoon. De Lidl verkoopt ontzettend veel biologische producten voor een leuke prijs. Denk aan tomatenstukjes in diverse smaken, biologische pasta en veel biologische groente. De vegan balletjes van de Lidl lenen zich uitermate geschikt voor dit budget recept. Liever andere vegan balletjes? Je vind ze in dit artikel.

Altijd op de hoogte van de vegan aanbiedingen en nieuwste producten?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Spaghetti met vegan balletjes in tomatensaus navigatie

Basis ingrediënten

  •  Lidl Biologische spaghetti € 1,09
  • Lidl vegan balletjes € 1,49 (12 stuks)
  • Lidl Biologische tomatenblokjes € 0,99
  • Lidl Biologische uien € 0,79 (500 g. / 5 stuks)
  • Lidl Biologische knoflook € 1,29 (4 stuks)
  • Lidl Biologische trostomaten € 1,99 (500 g / 4 tot 5 stuks)

Vegan balletjes

  • Lidl vegan balletjes € 1,49
  • Vivera plantaardige balletjes € 2,69
  • Iglo green cuisine vegetarische balletjes € 3,45
  • Aldi Meat free Days vegan balletjes €
  • Meatless Farm gehaktballetjes € 2,89 (Jumbo, Dirk)
  • Beyond Meat Meatballs € 3,99

Prijs berekening

 PrijsPrijs recept
Lidl Biologische tomatenblokjes€ 0,99€ 1,98
Lidl Biologische uien€ 0,79€ 0,47
Lidl Biologische knoflook€ 1,29€ 0,08
Lidl Biologische trostomaten€ 1,99€ 0,80
Lidl Biologische spaghetti€ 1,09€ 0,65
Lidl vegan balletjes€ 1,49€ 2,98
   
Aanschafprijs€ 7,64 
Prijs recept 4p € 6,96
Prijs recept p.p. € 1,74
Spaghetti vegan balletjes tomatensaus

Budget: Spaghetti met vegan balletjes

Gang Diner
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 300 g spaghetti
  • 1 gele ui gesnipperd
  • 2/3 teentjes knoflook gesnipperd
  • 2 grote (tros)tomaten
  • 2 blikken Lidl biologisch tomatenblokjes basilicum (425 ml per blik)
  • 2 pakken vegan balletjes (200 g per pak)
  • olie om in te bakken

Optioneel

  • vegan geraspte kaas
  • courgette, in blokjes
  • champignons
  • paprika
  • doperwten
  • pijnboompitten

Instructies
 

  • Kook de spaghetti zoals op de verpakking staat aangegeven.
  • Bak de ui en knoflook in olie kort aan en voeg de vegan balletjes toe.
  • Voeg de verse tomaten en het blik tomatenblokjes toe en laat 5 minuutjes doorkoken. Breng op smaak met peper en zout.
  • Meng de spaghetti met de balletjes in tomatensaus.
  • Voilà. Eet smakelijk.

Optioneel

  • Voeg bij het bakken van de balletjes courgette toe.
  • Bestrooi met vegan geraspte kaas.

Notities

In plaats van gekruide tomatenblokjes kan je ook naturel tomatenblokjes gebruiken en wat gedroogde oregano, basilicum en tijm toevoegen.

Geschreven door: Bonusvegan